srijeda, 23. srpnja 2014.

Physicians Formula Happy Booster i Mineral Glow Pearls - recenzije

Prošlo je već nekoliko mjeseci otkako sam naručila s iHerb.com svoje prve Physicians Formula proizvode, a danas je došlo vrijeme za njihovu recenziju.  U mom vlasništvu našli su se poznato rumenilo Happy Booster u nijansi Rose i highlighter Powder Palette Mineral Glow Pearls u nijansi Translucent Pearl.


Očekivanja su bila prilično velika, osobito za Happy Booster jer sam čitala brojne pozitivne recenzije stranih blogerica, a u nastavku možete pročitati jesu li se i ostvarila. 

Happy Booster Rose

Rijetko ćete čuti reklamu za rumenilo koja vam kaže da rumenilo sadrži biljne ekstrakte koji potiču lučenje endorfina te na taj način poboljšavaju vaše raspoloženje. Ako tomu dodate miris ljubičice, pomislit ćete kako je ovo magično rumenilo koje jednostavno morate probati. Naravno, sve je to dobar marketinški trik jer osim lijepe nijanse koja pristaje većini, nećete dobiti ništa drugo, ali u svakom slučaju je zanimljiva priča. Miris se inače ni ne osjeti kad nanosite rumenilo, već samo u ambalaži.


Pakiranje i sam proizvod prilično su girly, roza čvrsta plastika s prozirnim poklopcem i raznobojna srceta koja u kombinaciji daju lijepu rozu nijansu s vrlo malo sitnog shimmera. Sadrži 7 g i cijena mu je 11,47 $ na iHerbu.


Pigmentacija je osrednja, dovoljna su dva prelaska kistom preko površine za prirodan izgled, a jako me podsjeća na Dior Rosy Glow rumenilo. Postojanost je oko 8 sati, a nakon toga ga morate popravljati. Naravno, mnogo toga ovisi i o vašoj koži, meni su obrazi normalni pa i inače mi sva rumenila dugo traju na licu. Hipoalergeno je, nekomedogeno i bez parabena.


Uz rumenilo ćete dobiti i ogledalce te kistić. Kist nisam nikada koristila jer nisam imala potrebu i ne volim takve male plosnate kistove, već uvijek imam veliki kist za rumenilo.

Sastav:

Talc. Zea Mays (Corn) Starch. Dimethicone. Octyldodecyl Stearoyl Stearate. Zinc Stearate. Pentaerythrityl Tetraisostearate. Astrocaryum Murumuru Seed Butter. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Lecithin. Phytosteryl Canolate. Plukenetia Volubilis Seed Oil. Rhodiola Rosea Root Extract. Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Theobroma Grandiflorum Seed Butter. Schinus Terebinthifolius Seed Extract. Palm Alcohol. Phenoxyethanol. Potassium Sorbate. Fragrance. May Contain: Carmine. Iron Oxides. Manganese Violet. Mica. Red 6. Red 7 Lake. Red 28 Lake. Red 30 Lake. Titanium Dioxide. Ultramarines. Yellow 5 Lake.

Sve u svemu, prilično sam zadovoljna ovim rumenilom i nije mi žao što sam ga kupila jer ima nešto posebno u njemu što vrijedi isprobati. S druge strane, ako niste strastvena ljubiteljica kozmetike kao ja, onda vam ipak preporučujem Sleek rumenila koja su dvostruko povoljnija, a dobit ćete jednako kvalitetan proizvod, čak bih rekla i nešto bolji jer su pigmentiranija.


Mineral Glow Pearls Translucent Pearl

Do prije dvije godine nisam ni znala što je highlighter i ne bih ni pomišljala o kupovini istog. Kako sam počela pisati blog, naučila sam što je te sam počela isprobavati. Ovaj highlighter dolazi u kamenu, a vizualno bih ga opisala kao paletu poluperlica. Naime, po nazivu bi netko mogao pomisliti da je svaka perlica zasebna, ali zapravo su složene u kamenu i nakon određenog vremena i potrošnje, vjerujem da će površina biti glatka. Perlice se malo razlikuju u nijansi, ali sve zajedno daju srebrni finiš. Shimmer je vrlo sitan i mislim da ne bi smetao ni onima koji ga ne favoriziraju.



 Lako se nanosi, blenda i ne trusi se. U početku sam ga koristila samo navečer i izdržao bi cijelu noć, ali sada je već postao dio moje svakodnevne makeup postave i ne mogu zamisliti šminkanje bez njega. Daje predivan sjaj licu i koža izgleda svježije.


Ambalažom je vrlo sličan Happy Boosteru, razlika je u boji plastike i kista te je nešto veći, sadrži 8 g, a cijena je 13,39 $ na iHerbu.
Hipoalergen je, nekomedogen, bez mirisa i parabena.

Sastav:

Mica, Kaolin, Silica, Nylon-6, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Methicone, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Aluminum Hydroxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Yellow 5 Lake. 

Ovo je jedan od najboljih highlightera koji sam probala i još mu nisam našla zamjenu. Postojan je, pigmentiran i nijansa je vrlo dobra. Izrazito mi se sviđa i svakako ga preporučujem.



Za kraj, na fotografiji iznad možete vidjeti kako oba proizvoda izgledaju na dnevnom svjetlu.

Jeste li isprobali PF proizvode? Kako vam se sviđaju ovi proizvodi?

Mirna <3

Broj komentara: 28 :

  1. Otkad gledam nijhove proizvode i nikako mi nije jasno kako sam odolijevala kupovini… predivno izgledaju oba…..

    OdgovoriIzbriši
  2. Highlighter je preeeedivan, Mirna, zaljubila sam se. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Oba proizvoda su mi prelijepa ali ovo rumenilo je vjerojatno najslade rumenilo koje sam vidjela. Iako i highlighter izgleda jako lijepo..... Nisam isprobala jos nista od njihovih proizvoda ali ako ikada i budem rumenilo sigurno prvo narucujem :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Već mi dugo stoje na iHerb WL. Rumenilo je preslatko, a highlighter super izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobra si, ja sam naručila čim sam otkrila da imaju njihove proizvode :D

      Izbriši
  5. Pakovanja su pravi mamac za potrošnju :) Posebno maskara sa zelenim čepom. Gledala jesam, naručila nisam, ali kad dođe do kupovine highlighter bi mogao "pasti" :D Nije nešto bez čega ne mogu, što često koristim, ali nek´ se nađe, zlu ne trebalo :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuu kako imaju lijep reljef :) Rumenilo mi se jako sviđa, a highlightere jako rijetko koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, reljef je jako lijep :) I ja sam prije rijetko koristila, ali sada ih gotovo svaki dan.

      Izbriši
  7. Ma ja bih ovaj sa srcima pa kakav god da je! :D ♥♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Divno izgledaju, naročito highlighter, baš je intenzivan :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ovdje me totalno ambalaža kupila hehe :) predivna jee <3
    rado bih ovako nešto nekome za rođendan poklonila, ima sve :D
    ali da, možda bolje naručiti neko sleek rumenilo
    a za highlighter ne znam, nemam neka iskustva s njima, ovako na seatchu mi dobro izgleda :d

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ovako nešto bi bilo odlično kao poklon :)

      Izbriši
  10. Nisam isprobala, ali već duugo gledam Happy Booster rumenilo, jednostavno je preslatko i valjda ga svi imaju od stranih blogerica što si i sama rekla :) mislim da ću mu oprostiti i manjak pigmentiranosti :D baš mi je drago da je netko od naših recenzirao :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A bilo je vrijeme da imamo i hrvatsku recenziju, zar ne? :)

      Izbriši
  11. I ja mjerkam rumenilo pffft...ma mozda ima koja godina i nikako da se odvazim za kupovinu no sigurno ce jednog dana zavrsiti ne samo u korpici vec i na check out-u jer izgleda prekrasno <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da nećeš još dugo izdržati bez njega :D

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)