ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

Ruževi za ljeto 2014.

Došlo je vrijeme za novi post nakon dugotrajne pauze, a kao ljubiteljica ruževa morala sam posvetiti bar jedan post upravo njima. Već sam mnogo puta pisala o ruževima te sam se ovaj put potrudila izdvojiti one koje trenutno obožavam, a još ih nisam predstavila u nekom od prethodnih postova o najboljim ruževima ili o povoljnim ruževima. Ako ste ljubiteljice nude ruževa, onda moju listu možete preskočiti jer takve kod mene možete pronaći jednom ili nijednom. Ljeti volim boje i šarenilo, a još više volim što mogu nositi kričave i upadljive nijanse neovisno idem li u trgovinu, na kavu ili noćni izlazak. Danas vam predstavljam njih sedam, a u posljednjih mjesec dana koristim ih stalno i samo povremeno odaberem neki drugi (a imam 70-ak ruževa).


U zadnje vrijeme opsjednuta sam Golden Rose Velvet Matte ruževima. Zasad ih imam pet, a danas ću vam pokazati tri ljepotana koja su me toliko oduševila da planiram napraviti zalihe (a znate i sami koliko ruževi dugo traju). Za svega 30-ak kuna možete dobiti fantastičan ruž izvrsne pigmentacije, teksture i postojanosti. Osim GR ruževa, na listi se nalazi i jedan Aura Nano ruž koji mi je poklonila moja draga prijateljica i blogerica Tijana s bloga Pudrijerica, Wet 'n' Wild ruž i jedan NYX Matte. p2 Sheer Glam već sam vam pokazala u jednom od mnogobrojnih new in postova na blogu, ali nikad ga nisam swatchala te ćete ga danas napokon moći vidjeti u punom sjaju. 




Slijeva nadesno:
  • Aura Nano 82 Acapulco - ruž koji teksturom nalikuje balzamu za usne i uvijek rado posegnem za njim kad mi usne nisu u najboljem stanju, a želim nositi ruž. S obzirom na teksturu, odlično je pigmentiran jer inače je pigmentacija slaba strana takvim ruževima. Traje oko 3 sata, neće odmah skliznuti nakon jednog pića, ali hranu neće preživjeti. Ne znam koliko košta jer sam ga dobila, ali vjerujem da je povoljan kao i svi ostali Aura proizvodi i nadam se da će kolegice iz Srbije i BiH napisati koja mu je cijena.
  • p2 Sheer Glam 011 French Kiss - još jedan ruž koji ne možete nabaviti u Hrvatskoj, ali ako imate ikoga u Njemačkoj, obavezno ga zamolite da vam nabavi bar jednog. Također je teksture slične balzamu i nešto je manje pigmentiran od Aurinog ruža, ali i dalje je to visoka pigmentacija i dobra postojanost za 1 ili 2 EUR. 
  • Golden Rose Velvet Matte u nijansama 04, 13 i 08 - ovim ruževima dajem titulu otkrića godine jer me dugo neki kozmetički proizvod nije toliko oduševio. Mogu se mjeriti s mnogo skupljim HE ruževima jer su savršeno pigmentirani, traju oko 5, 6 sati i bez obzira na mat teksturu, ne isušuju mi usne. U Hrvatskoj koštaju oko 30 kn, a u BiH ih možete naći za nekih 5 KM. Sve preporuke, obavezno isprobajte ako budete u mogućnosti.
  • Wet 'n' Wild Mauve Outta Here - predivna ljubičasta nijansa koja odlično pristaje toplom podtonu kože. O WnW ruževima već sam pisala pa neću navoditi sve karakteristike, ali, u svakom slučaju, za 23 kn jedni od najboljih ruževa na našem tržištu.
  • NYX Matte Summer Breeze - dugo sam slušala o NYX kozmetici i nitko nije bio sretniji od mene kada sam isprobala njihove ruževe. Imam dva iz ove linije, htjela sam vam pokazati i drugog, ali nisam ga mogla pronaći (zagubio se u nekoj od torbica). Ova nijansa ne pristaje svima i savjetujem vam da ga isprobate prije kupnje. Prošlo je nekoliko mjeseci otkad sam ga kupila i ne mogu se sjetiti koliko sam ga platila, mislim oko 35 ili 40 kn u Danijel Cosmeticsu u Osijeku. Za ovaj ruž morate imati usne u savršenom stanju, ali izgleda božanstveno i moram priznati da sam dobila mnoštvo komplimenata na njegov račun.

Želim vam da iskoristite ovo ljeto, uživate, zabavite se i priuštite si bar jednog ljepotana s ove liste. :)

Koji je vaš favorit?

Mirna <3

Broj komentara: 45 :

  1. Ja ti prvo zelim reci da mi je bas drago sto si se vratila pisanju bloga, znas da sam te se cesto sjetila i pitala zasto nema novih postova :D
    A sto se tice ovih ruzeva svi su mi predivni ali ako bih morala izdvojiti jedan onda bi to bio ovaj zadnji od NYX.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, Majo, puno mi to znači :)
      Taj je ruž uistinu predivan i toplo ti ga preporučujem :)

      Izbriši
  2. Aura Nano 82 Acapulco mi izgleda odlično! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Welcome back ;))) Uuuuuuuu, divni su, a ja ću si morati više nabaviti novog GR ljubimca!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovi GR su predivni, nikako da ugrabim jedan, sve se kao tješim da mi ne treba. :D Morat ću jedan isprobati, sva tri koja imaš su stvarno lijepi, ne znam koji bi izdvojila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tebi se mogu zahvaliti što sam uopće probala njihove ruževe. :) A nadam se da će se tebi svidjeti i ova linija.

      Izbriši
  5. Nijanse su kao da sam ih ja birala. Sve su prediiivne. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. potpisujem za GR mat ruževe! imam nijansu 11 i planiram se vratit po još bar 2... :P
    a i za Wet'n'wild potpisujem, imam 3 komada :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda se slažemo :) meni su odlični baš svi ti GR ruževi!

      Izbriši
  7. Ovaj Wet n Wild i ja furam, nijansa je predivna !!

    OdgovoriIzbriši
  8. GR 08 je predivan na swatch-u, častiću sebe nekim čim prođe ispitni rok :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hej nije te dugo bilo :) welcome back! Svi su prekrasni i ljetni, a najbolji mi je Golden Rose 08, moja mama bas trazi slicnog pa mislim da cu joj ga nabaviti sad dok sam u zgb jos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kriva sam, priznajem, ali napokon sam se vratila :) Nadam se da će mama biti zadovoljna :)

      Izbriši
  10. Evo nam te nazad <3
    Ovaj NYX gledam već dugo, baš tu nijansu, sigurno će doći na red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo me, da <3 :) Tebe baš mogu zamisliti s tom nijansom :D

      Izbriši
  11. Sve nijanse su divne, baš po mom ukusu :D Nyx mi je favorit ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Dobrodošla nazad :) GR 13 i w'n'w mi se najviše sviđaju, baš su divni i vjerovatno bih ih i sama nosila :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Wet 'n' Wild Mauve Outta Here i GR mat ruzevi su mi divni <3

    OdgovoriIzbriši
  14. gr 04,08 jer ih nemam :) ovaj od wnw imam i obožavam, najviše zbog toga što dugo ostaje na usnama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Želim ti ih onda u bližoj budućnosti :) da, baš je dugotrajan

      Izbriši
  15. Neznam kako mi je promakao GR 13, imam 04,08 i 11 i stvarno su dobri.

    OdgovoriIzbriši
  16. Baš su lepi ti novi GR ruževi, ovde ih skoro nigde nema, nadam se da će doći. E da, dobrodošla nazad :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Nyx je 40 kn.
    Mauve Outta Here trenutno mi je najdraži ruž, predivan je. 👄
    Golden Rose svaki put gledam u Porti, ali uvijek me odvuku. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na informaciji :) Više te ne trebaju odvlačiti, vjeruj mi, vrijedi probati :D

      Izbriši
  18. Ruž koji definitivno moraš nabavit iz Avona, Colorama nijansa pink doll. Oduševit će te, ako ga već nemas, Cijena mu je presmiješna. ali je mene oduševio više nego bilo koji skupi ruž koji sam imala. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. aaa kako me obradovao novi post. Dobrodošla nazad. :) Kod nas Aura nano ruževi koštaju oko 5 KM (manje-više zavisi od prodajnog mjesta) :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Baš sam se danas sjetila da te nisam duugo čitala i odem na tvoj blog, kad ono novi post nakon poduže pauze :D Lijep izbor nijansi, kod mene se isto ne mogu pronaći nude nijanse, a od tvojih mi se njaviše sviđaju GR 04 i 08 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije me dugo ni bilo, ali sada sam se vratila :) dobar izbor :)

      Izbriši
  21. Imam ovaj NYX Summer Breeze i zaista je lepa i neobična nijansa.

    OdgovoriIzbriši
  22. Koje nijanse! Baš volim ruževe.. <3

    OdgovoriIzbriši
  23. Prva slika je prelepa:)! Delim odusevljenje GR Velvet Matte ruzevima,oni su cudo-mat a ne isusuju,jeftini a pigmentovani i trajni,imam 12,malo je tamniji ali je divan! Ovde mi je najlepsi 08,a preporucujem ti GR Vision(nova je linija),tek to je divota-kremasti finis a podjednako kvalitetni kao Vel.Matte. Kristina

    OdgovoriIzbriši
  24. GR mi sada definitivno idu na wl! Nadam se da ću ih kupiti što prije jer nakon ovoga posta sam baš odlučila da ih želim!

    xo

    OdgovoriIzbriši
  25. ovaj gr 08 je skrooooz privlačan :) lijepa nijansa

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)