ponedjeljak, 17. ožujka 2014.

Avon Beauty Blog Day 2014. - pokloni od sponzora

U jučerašnjem postu mogli ste vidjeti kako smo se proveli na našem blogerskom danu, a danas imate priliku detaljno vidjeti što smo sve dobili od naših sponzora u tzv. goodie bags. Svaka je blogerica dobila dvije vrećice, u jednoj pokloni od Avona, a u drugoj od ostalih sponzora. I vjerujte mi, vrećice su bile stvarno teške i nije bilo lako nositi sve to. Neću duljiti s uvodom, već idemo na fotografije jer vjerujem da vas to najviše zanima!


Nismo sve dobile potpuno iste poklone, neke nisu dobile ruž, ali su dobile maskaru i slično. Kod mene su se našli sljedeće marke: Biobaza, Nivea, Avon, essie, L'Oreal, Kerastase i Vichy. Platnena torba na kojoj sam sve fotografirala također je poklon. :)




Biobaza nam je poklonila dva anticelulitna proizvoda, noćni 3u1 tretman i masku od zelene gline za tijelo.


Nivea nam je stvarno svašta poklonila, a opet su se tu našli i anticelulitni proizvodi pa sam baš razmišljala žele li oni nama nešto poručiti. :D Šalu na stranu, mislim da je zapravo vrlo dobro što su se odlučili za taj tip proizvoda jer gotovo sve žene imaju s tim problema, a da su nam dali kreme za lice, to bi bilo vrlo teško svakome ugoditi jer nemamo svi ni približno istu kožu. Tako da, jako dobar odabir! Dobile smo i novi dezodorans i In-shower mlijeko za tijelo.


Od Avona nismo svi dobili iste poklone, ja sam dobila gel za čišćenje lica, ruž koji ću darovati nekome od vas (uskoro više o tome) i lak za nokte.


Kerastase mi je poklonio šampon za kosu od 80 ml, a Vichy Idealia eyes okoloočnu kremu koju jedva čekam isprobati jer sam primijetila u zadnje vrijeme da mi je okoloočno područje nešto tamnije nego prije.


L'Oreal nam je poklonio novu miss manga maskaru i Estee Lauder sjajilo za usne. Essie je za svaku pripremio jedan lakić za nokte. :) Ja sam prvo dobila neki nude, a s obzirom da takve ne nosim, Sara s bloga Sara's Magical World predložila je da se mijenjamo i tako sam dobila savršenu nijansu za sebe!


I za kraj, dobile smo i brojne testere od Nivee i Biobaze.

Ja se ovom prilikom zahvaljujem svim sponzorima na predivnim poklonima koje jedva čekam isprobati!

Mirna <3

24 komentara :

  1. Opasno razmišljam kupiti taj fotić koji imaš :P baš sam gledala na webu Emmezete jučer...počinje štednja za more i za fotić :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh ja sam još pod dojmovima :D inače, pokloni su zaista ono van očekivanja... nadala sam se ajde barem kojem testeriću, a kad ono...i essie lak :D makar...nije da mi se previše sviđa nijansa, ali neka, posllužit će za ljeto (narančasta) jer nezz uz koju boju baš puno da ju koristim jer je full jaka boja...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ja isto nisam sve ovo očekivala :D hm, možda si se i ti trebala mijenjati kao Sara i ja :D

      Izbriši
  3. nice products :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj prekrasno! Već sam negdje napisala... Zanima me ta Vichy krema!

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, a gdje si nam ti bila u subotu? :/
      Bit će recenzija svakako :D

      Izbriši
  5. dobile smo bas svega, bit ce sad testiranja i recenzija :) koji fotić imas? drgo mi je sto sam te imala priliku upoznati :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao kako su divne stvarčice! :) Jedva čekam sve recenzije. :D A i dobru si trampu napravila za Essie.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako ste lijepe poklone dobile, i u pravu si, cini mi se da nema zenske osobe kojoj ne bi dobro dosli proizvodi protiv celulita pred ljeto i bolje da su vam to dali nego kreme za lice, to je teze pogoditi. A i ja bih se sigurno zamijenila za tog krasnog Essija, boja je super. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vauuuu! Fenomenalne stari si dobila! Vidim da ste se bas lepo druzile i drago mi je zbog toga. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ove godine se upoznale, dogodine obavezno popijemo i kavicu ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Drago mi je da si zadovoljna poklonima. Veselim se tvojim recenzijama. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Wow, svaka im čast, baš su se potrudili da vam daju dobre proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Divni pokloni kvalitet prije svega ;) Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)