nedjelja, 9. veljače 2014.

Top 5 povoljnih paleta sjenila

Nakon velike čitanosti posta o Top 5 povoljnih ruževa, odlučila sam nastaviti seriju postova i donosim vam danas post o 5 povoljnih i dostupnih paleta. Sve su palete do 80 kn, a čak tri su iste marke - MUA.


Nisam dodala Wet 'n' Wild Comfort Zone paletu na popis jer ju čitateljice iz susjednih država ne mogu tako lako nabaviti i naručiti, a ove ostale mogu. Ali svakako vam mogu potvrditi da je odlična!





O nekim paletama već ste čitali i na mom i na ostalim blogovima, a to su Sleek Oh So Special, MUA Undressed i MUA Undress me too.


Sleek (prva iznad) košta 60 kn, a MUA palete malo manje od 40 kn. Sve tri iznimno su pigmentirane, postojane, kvalitetne, odabir nijansi je odličan ako volite zemljane tonove. U svakom slučaju, ne možete pogriješiti ako se odlučite za bilo koju od ovih. Sve ih morate naručivati online.


A sada slijedi vrijeme za malo više detalja. MUA Luxe Pretty Edgy paleta - veličanstvena paleta i jako dugo me neki proizvod nije toliko oduševio. Sama ambalaža ja posebna, imitacija zakovica čini ju drugačijom od ostalih paleta. Materijal je plastika koja je prilično čvrsta.


Sastoji se od 6 shimmerastih nijansi i 4 mat. Sve su pigmentirane, traju satima, ne truse se, nemaju nijednu manu. Na fotografijama ispod možete vidjete swatcheve.

Prvi red:



Drugi red:



Ukratko, paleta kojoj dajem ocjenu 5/5 i fantastična je! Cijena joj je 8 funti.

Iduća paleta nešto je različita od ovih i nisam bila sigurna hoću li ju staviti na listu ili ipak neću. Ipak, odlučila sam da ju vrijedi pogledati.


Riječ je o paleti koju sam naručila na buyincoins.com, a trebala bi biti kopija Too Faced Natural Eyes palete. Na njihovoj stranici ne piše u nazivu Too Faced, možete vidjeti ovdje, ali čim sam vidjela sliku, pretpostavila sam da je riječ o kopiji te palete. S obzirom da smiješnu cijenu od 4,5 $, željela sam vidjeti kakva je.


Za početak, ambalaža je predivna, limena kutijica, unutra se nalazi mala knjižica sa savjetima za šminkanje i ogledalce.


Što se same kvalitete tiče, sjenila su srednje pigmentirana, neka više, neka manje i srednje su postojanosti. Ne truse se. Ne mogu reći da me oduševila kao ove prethodne, ali za 20-ak kuna dobijete stvarno mnogo.


Neke su nijanse shimmeraste, neke mat, a neke nešto između. Najveća prednost palete nijansa je Nude Beach koja mi je odlična i samo ona vrijedi kao cijela paleta.
Sve u svemu, omjer cijene i kvalitete jednostavno je izvanredan, a čak i ako vam se ne svide sjenila, ostat će vam lijepa kutijica s ogledalcem.

To bi bio moj izbor top 5 povoljnih paleta, nadam se da vam je ovaj post koristio.

Mirna <3

22 komentara :

  1. Kolikooo je ovooo divnoooo. <3 <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Već neko vrijeme imam u planu da kupim dvije MUA palete, samo nisam bila sigurna pored undress me too ( kažu dupe za naked 2) koju još da izaberem. Ove zakovice su me totalno kupile :D
    Ova sa buycoinsa je divna na tvojim slikama, ali ja sam kupila onu koja je "kopija" Urban naked basic i nisam nešto pretjerano zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  3. TF lažnjak ima pakovanje kao TF Boudoir paleta, a od ponudjenih MUA Undress me 2 mi je favorit, ali je ljubičasta iz drugog reda MUA Edgy palete divna. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mua Luxe još nisam vidjela ^^ Baš je lijepa :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Znala sam da će ova nova MUA paleta biti odlična ide na WL, a i znala sam ja da ih ti imaš negdje još :) Od ovih imam Undress me paletu i zadovoljna sam! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  6. Honey Pot nijansa mi je predivna ovako, na swatchu se baš ne vidi dobro, ali čini se OK pigmentiranosti.. Super odabir paleta, a Edgy je baš Edgy!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Srednje je pigmentirana, mislim da je swatch realan :) ma Edgy je spešl :)

      Izbriši
  7. Taman sam sad komentirala tvoj prošli post da čekam recenziju MUA Luxe palete i evo je već. A ništa...prekrasna kao što sam i pretpostavljala tako da definitivno ide na popis za narudžbu. Imam već dvije MUA palete Heaven and Earth i Undress me too i obožavam ih. Zapravo od kada ih imam samo njih i koristim i UD Naked2, stvarno se ne sjećam kada sam zadnji put koristila neko mono sjenilo...palete su zakon :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Mene kod MUA sjenila smeta što se jako truse pa mi budu doslovce do nosa i onda to moram čistiti -.- zato obožavam sleek palete i mislim da su u tom cjenovnom rangu najbolje. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja imam pet MUA paleta i nijedna mi se nimalo ne trusi :/ mozda te bas unesrecila neka koja ne valja, ne znam :/ A Sleek me nije odusevio, Oh so special da, ali inace svjetlije nijanse nisu nikakve.

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlican post, odabrala sam za sebe TF paletu, zbilja je moram isprobati za tu cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ne trebam nove palete, ne trebam nove palete, ne trebam nove palete... ovo moram naučit kao mantru ;)
    krasno izgledaju, ali stvano ne trebam nove palete... kad ovo dovoljn puta ponovim valjda ću i povjerovat :D

    OdgovoriIzbriši
  12. MUA palete su mi odlične! Imam tri! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja imam MUA poptastic a prijateljici sam kupila undress me 2 - obje smo oduševljene paletama, omjer cijene i kvalitete je super, imam i Sleek au naturel i ona mi je najdraža paleta neutralnih tonova :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)