utorak, 11. veljače 2014.

Deset proizvoda kojima se uvijek vraćam

Postoje neki proizvodi koje uvijek kupujem iznova i koje ne mogu zamijeniti ničim drugim. Za ovaj post odabrala sam njih deset i to zapravo nije ni malo ni mnogo ako uzmemo u obzir činjenicu da volim isprobavati nove proizvode i teško odolijevam novinama na tržištu.



Većinu ste ovih proizvoda mogli već vidjeti na blogu, pisala sam recenzije o nekima, ali željela sam sve objediniti da možete pronaći na jednom mjestu.



Od preparative na mojoj listi našli su se:

  • Avene termalna voda - klik za recenziju - proizvod koji neprestano kupujem otkada sam ga prvi put probala i više nemam potrebu isprobavati druge termalne, ne želim riskirati jer sam prezadovoljna ovom. Cijena je pristupačna, osobito isplativa za 300 ml, a ljeti mi je obavezna.
  • Balea vlažne maramice za normalnu i mješovitu kožu - svako moje skidanje šminke započinje brisanjem lica vlažnom maramicom, osobito jer mi je tako najlakše skinuti maskaru, a onda ide micelarna i svi ostali proizvodi za lice. Ovo pakiranje ima 20 komada i košta 12 kn, maramice su odlične, jako dobro skidaju šminku, ne isušuju kožu ni okoloočno područje, jednostavno, obožavam ih. Držim ih u posebnoj kutiji, zato nema naljepnica na vrhu, kao što vidite.
  • essence nail art odstranjivač laka za nokte - ne znam ni sama koja je već ovo bočica, ali najlakše mi skida lak od svih koje sam isprobala. 
  • Zagrebački melem - koristim ga za usne, ali i ako imam osobito suha područja na koži. Koristim ga godinama i uvijek imam jedan u rezervi. 

Dekorativa:

  • Artdeco kamuflaža - najbolji proizvod za prekrivanje većih nepravilnosti koji sam probala. U početku nisam znala dovoljno dobro njome rukovati, najbolje ju je nanositi prstima jer je tekstura dosta gusta, ali postane kremastija od topline prstiju. 
  • Artdeco mono sjenilo u nijansi 235 - u zadnjem sam vam postu govorila kako više volim palete, ali ovu nijansu ne mogu baš nigdje pronaći, odlično je pigmentirano, postojano i nezamjenjivo.
  • Max Factor False Lash Effect maskara - ovo mi je šesta ili sedma MF maskara, a četvrta iz FLE kolekcije. Imala sam ljubičastu, zlatnu, crnu 24 HR i sada ovu. Uvijek im se vraćam jer mi baš odgovaraju i najzadovoljnija sam omjerom cijene i kvalitete. 
  • Maybelline Color Tattoo 24HR u nijansi 45 Infinite White - recenzija - još jedna nezamjenjiva nijansa, ali najviše ju volim zbog fantastične postojanosti i pigmentacije. 
  • MUA Pro-Brow set - najbolji set za obrve ikada. Spominjala sam ga u ovom postu - klik, a koristim ga svaki dan i tek sada je moja nijansa pri kraju. Sjenilo na obrvama traje svaki dan, a vjerujem da vam je to najvažnija stavka. Kupujem novi set prvom prilikom.
Ostalo:

Ovdje bih uvrstila jedino EcoTools kosi kist za obrve koji također koristim svaki dan, a pokušala sam pronaći zamjene i još takav nisam uspjela pronaći. Tanak je i čvrst i doista sam zadovoljna. Nadala sam se da će mi ga RT možda moći zamijeniti ili bar biti rezerva, ali ipak ne može jer je pregust i dosta mi je velik.


To bi bili proizvodi kojima ne mogu pronaći zamjenu i svakako vam preporučujem baš svaki od njih.

Koje vi proizvode uvijek kupujete i ne možete im pronaći zamjenu?

Mirna <3

Broj komentara: 45 :

  1. Vidim da imamo nekoliko zajedničkih proizvoda bez kojih ne možemo. Avene termalna. Balea maramice i to baš te plave za normalnu kožu su mi nezamjenjive, super su mi za ponijeti na put, a kod kuće ih koristim u kombinaciji s umivalicama. Max Factor maskare iz FLE kolekcije obožavam, sve sam ih isprobala i ne znam koja mi je bolja pa kad jednu potrošim kupim drugu i tako u krug :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ih je puno zajedničkih, to znači da stvarno jesu dobri :)

      Izbriši
  2. Svi do jednog odlični proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. balea,maybelline,mf,i essence ja isto redovno kupujem. kist ovaj nemam ali imam ecotolls sa ebaya i sa njima sam zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  4. i meni su u rutini skidanja šminke obavezne prvo maramice, a tek onda ostali preparati. i slažem se, ove baleine bijele su najbolje. od kamuflaže sam isprobala catriceov i ta mi je najbolja, a nije skupa. iako art deco bi se možda iskazala još boljom, jednom ćemo testirati pa vidjeti :) color tattoo nažalost meni ne odgovara jer imam ful masne kapke i ne drži mi. permament taupe sam iskoristila za obrve i tu svrhu mi je najbolji mogući proizvod. ljubiiim :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice kamuflažu nisam probala. A joj, šteta :/ imam tu nijansu, ali nije mi ni palo napamet koristiti za obrve :O baš ću probati. :) :*

      Izbriši
  5. Avene termalna me sad jako privlaci :) a ovaj brow kit isto posjedujem i dobro me sluzio no nazalost sve boje su pretople za moje skroz sive obrve pa sam morala uzeti od anastasie brow kit jer koliko znam jedino oni imaju onu medium ash nijansu koja mi odgovara :/ ali slazem se da traje po cijeli dan. Meni nema zamjene za Garnier odstranjivac sminke i Bourjois vlazne maramice, a isto tako se cesto vracam Garnier bb kremi od dekorative i maybelline color tatoo sjenilima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, meni ta najtamnija nijansa baš odgovora :/ Garnier BB krema mi nije baš odgovarala, a ostalo nisam probala :)

      Izbriši
  6. meni je drazi aveo odstranjivac laka,uvijek imam bar 2 bocice u pricuvi :) također volim elf duo st. Lucia, artdeco bronzer iz proslogodisnje ljetne kolekcije i hajlajter iz ovogodisnje ljetne kolekcije (ljuta sam sama na sebe sto ga nisam kupila vise komada), sigma f80 kist, elf duo olovka za obrve (s jedne strane hajlajter za ispod obrva,s druge strane olovka za obrve) i legendarna MF 2000CA :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula jesam pohvale za Aveo, ali nisam probala :) ostalo također nisam, ali moram 2000CA

      Izbriši
  7. MUA pro-brow je i meni idealan za obrve (ja koristim 2. nijansu po redu), a super mi je kad idem na par dana negdje jer ga odmah iskoristim i kao sjenilo za oči pa ne moram nositi više ništa
    MF maskaru sam imala, bila mi ej OK, ali ne toliko da bi je opet kupila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni druga netaknuta, haha :) a izbor maskare izrazito je individualan, ne odgovara svima isto :)

      Izbriši
  8. Volim ovakve postove!!! Prvo kupujem ove maramice za čišćenje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ŽENO, pa ti živa :O bio je i red da se vratiš!!!

      Izbriši
    2. Živa, nego šta ;)!!! Ne znam sjećaš li se, ali ti si imala fazu opraštanja..., i tada sam nekako i ja nestala. Stvarno, nisam ni čitala, ni pisala, ali sudeći po tvojim objavama, tvoja faza baš i nije bila nešto značajna... Neka! Drago mi je da si dobro i u svoj svojoj blog ljepoti

      Izbriši
  9. Dijelimo Color Tattoo, Artedco kamuflažu (Iako u zadnje vrijeme češće koristim Catrice kamuflažu) i Ecotools kist, najbolji mi je za obrve i ja sam se nadala da ce mi ga RT zamijeniti al stvarno je prevelik! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  10. Dijelimo Avene termalnu, EcoTools kosi kist i Art deco kamuflažu...ovu maskaru sam imala, ali ipak preferiram manje četkuce :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko puta hoću nešto sa MUA sajta da naručim, pa me sve nešto mrzi. :D Volim Artceo korektor, i senke su im odlične! :) Posle godinu dana hvalospeva na račun Maybelline senki mogla bih i da ih probam. :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Od navedenih imam samo Ecotools kosi kist, ja sam ga još mrvicu skratila da mi bude još tanji i precizniji :) Ovo artdeco sjenilo mi se jako sviđa, vjerujem da je baš posebna nijansa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tu nijansu jako volim i nigdje jos nisam pronasla dupe :)

      Izbriši
  13. Zanima me Avene termalna voda, moram ju nabaviti do ljeta
    Dijelimo Maybelline Color Tattoo sjenila :)
    Ne mogu bez Eveline sredtsva za pranje lica, Aveo zelenog odstranjivača laka, Catrice olovke za obrve, Hipp kremice, imam hrpu favorita hehe, bude uskoro neki post i o tome :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Termalnu nisam tako davno počela koristiti ali je zaista odličan proizvod i sram me bilo što sam sumnjala :D MF maskaru sam imala pa se i za nju slažem s tobom kao i za kamuflažu. Dopada mi se Artdeco sjenilo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Avene termalnu volim, volim, volliiiim! MUA set za obrve imam i onako, OK je iako nijanse nisu najsretnije rješenje za moje obrve ali se snalazim... ostalo nisam probala, ArtDeco sam mjerkala ali imam Catrice kamuflažnu koju porede baš sa tom pa dok joj se makar približi kraj, probaću ArtDeco. MF maskare sve volim ali Clump defy je moj favorit od kako sam je probala... ostalo nisam isprobala ali Color Tattoo ću uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ju volim :P a steta ako ti ne odgovaraju nijanse :/ nisam probala Clump defy

      Izbriši
  16. od svega ovog volim Max Factor False Lash Effect maskaru, MNY Color Tattoo ali ne u toj nijansi i Ecotools kistić

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja ne mogu živjeti bez termalne vode <3

    OdgovoriIzbriši
  18. Probala sam samo melem, koristila zapravo :D Super mastilo.
    Jesi probala kosi kistić od Essence? Ne znam kakav je s gel tušem, ali meni je za nanošenje sjenila u tu svrhu odličan. Čvrst je i tanak. Kupit ću si jedan i za zalihu.

    OdgovoriIzbriši
  19. Odličan post.U potpunosti se slažem za Artdeco kamuflažu.Ja sam nedavno tražila Maybelline kremasta sjenila,ali nažalost izbor nijansi je bio jako loš,a moram opet pogledati,baš me privlače. :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Auuu zelim tu AD senku. Prelepa je boja!!!:)

    OdgovoriIzbriši
  21. Uh i ja slatko trošim moju AD #235

    OdgovoriIzbriši
  22. Super popis proizvoda! Ja volim Beogradski melem, verovatno je sličan Zagrebačkom, ali ga ja volim ne zato što je ne znam kako fantastičan, već miriše predivno. Mogla bih da zaronim nos u to. Proizvod kojem ja ne mogu naći zamenu jesu Velnea blaznice Premium. Znam da zvuči glupo, ali odlične su! Koštaju oko 1,5 evra i za razliku od ostalih ne rasture se dok skidam šminku. Ne znam da li me razumeš, ali malo su deblje i slepljene na ivicama. :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Moram priznati da ne bih mogla da nabrojim čak 10 proizvoda kojima se uvek vratim, previše sam sklona eksperimentisanju.

    OdgovoriIzbriši
  24. Avenova voda je savršenstvo, ja imam jako problematičnu i osjetljivu kožu i to me spašava..
    Artdeco kamuflažu planiram probat, koja je cijena cca i kakve je teksture?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)