ponedjeljak, 13. siječnja 2014.

Sleek Oh so special paleta sjenila

Jedan od rođendanskih poklona od mojih dragih blogokolegica (Girly GirlAlexandra Nyx i Dunja u oblacima) upravo je i ova Sleek Oh so special paleta. Ovo mi je druga Sleek paleta sjenila, a Au Naturel već sam recenzirala, stoga u tom postu možete pronaći osnovne karakteristike Sleek paleta kao što su ambalaža, gdje ih kupiti, koliko koštaju i sl. Danas vam donosim slike, swatcheve i svoje dojmove.


Jako volim kupovati palete, puno su mi draže od mono, duo i trio sjenila. Ovako sve imam na mjestu i lako mi je za ponijeti.



Na prvi pogled jako mi se svidjela jer sadrži sve one nijanse koje inače koristim: bež, bijela, crna, smeđe, nježne ružičaste... Raznolikost boja uistinu je odlična i jedna je od rijetkih paleta od 12 nijansi koja ima sve što vam treba za različite makeup kombinacije.


Ovo je paleta koja sadrži 7 mat nijansi i 5 shimmerastih. Svjetlije mat nijanse imaju lošiju pigmentaciju, osobito prva nijansa Bow.



Bow je najslabije pigmentirana nijansa u cijeloj paleti i zato ju ne koristim. Organza i Gateau prilično su slične nijanse, malo se razlikuju u shimmeru, ali imaju odličnu pigmentaciju. Ribbon je mat roza vrlo dobre pigmentacije, s Pamper je srednje pigmentacije. The Mail je mat smeđa koja je idealna nijansa za ljubitelje mat sjenila i nude kombinacija.



Gift Basket tamnija je brončana shimmerasta nijansa, ali na slici izgleda svjetlije, ne znam iz kojeg razloga jer su sve ostale realnih boja. Glitz je plavkasto-siva nijansa nijansa, a tek kad ju nanesete, vidite tu sivu primjesu. Celebrate je jedna od najpigmentiranijih nijansi u cijeloj paleti i izrazito mi je draga. Ostale tri nijanse također su kvalitetne, a crna je odlična, vidjet ćete i na swatchevima.

Prvi red


Drugi red


Sjenila se ne truse i traju oko 8 sati na kapcima, dulje ih nisam ni imala. Ono što jako zamjeram ovoj paleti je što se jako teško otvara, a znam da to nije slučaj sa svim njihovim paletama, ali ima iznimaka.

Sviđa li vam se ova paleta?

Mirna <3

Broj komentara: 39 :

  1. Imam ju i super mi je, shimmer sjenila su manje shimmer na kapcima koliko sam primjetila, ali kad se stavi više i baza dobro je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sleek palete divno izgledaju ali ako bih naručivala, vjerujem da bi to bila upravo ova ili možda Sunset. Nijanse su baš onako moje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nije los izbor boja, ja se polako, ali ekstremno polako odmicem od bez nijansi. :) Dokaz da se ekstremno sporo krecem - najvise mi se svidj Organza. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja mislim da se neću tako brzo odmaknuti od njih :)

      Izbriši
  4. Odlično izgleda! Preferiram ove koje su mat. Super post!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se, sigurno ću uzimati neku njihovu u budućnosti pa možda baš i ovu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gledaj samo da nema puno svjetlijih nijansi jer su lošije pigmentacije.

      Izbriši
  6. Ja obožavam palete sa sjenilima i samo njih i koristim jer mi je puno praktičnije kada je sve tako na jednom mjestu. Ova tvoja mi je predivna i sve boje mi se sviđaju i mislim da bih sve koristila. I inače su mi njihove palete lijepe i skoro sve mi se sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
  7. odlično složene bojice, krasna paleta :D
    i meni su puno draže palete od pojedinačnih sjenila, ionako uvijek stavim barem tri nijanse ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. E ova paleta mi je jedna od najlepsih. Nadam se da cu je jednog dana nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. jako, iako bih jos vise mat, al i ovo je sasvim dosta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam fan toliko mat sjenila, tako da je meni super :)

      Izbriši
  10. paleta je divna! mislim da bi bio red da uzem nesto njihove dekorative...

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivna paleta,škicam je već duže vrijeme nikako da dođe na red :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Imala sam ih nekoliko, sad imam samo V2 mat paletu sjenila i odlična su, pakiranja su mi se sva normalno otvarala. OSS želim već neko vrime, jer ima divnu kombinaciju boja. Ali čeka svoj red, jer mi nije trenutno prioritet.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu nisam probala. Ima vremena, ionako je u stalnoj postavi :)

      Izbriši
  13. Predivna mi je,ona mi je prva na listi kad ću naručivati :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Imam je i odlična je, i da - otvara se užasno!

    OdgovoriIzbriši
  15. Verujem da bi i meni Celebrate bila među najdražima, zaista je lepa nijansa

    OdgovoriIzbriši
  16. Od svih paleta o kojima sam u zadnje vrijeme čitala, ova ima još najviše "mojih" nijansi.

    Moram već jednom probati taj Sleek :P

    OdgovoriIzbriši
  17. Ovu bih i ja za sebe odabrala, iako jos nisam uzela nista od sleek-a :/

    OdgovoriIzbriši
  18. Što se tiče otvaranja, ovisi o paleti i izradi. Imam ih nekoliko i V2 se jaaaako teško otvara, sve ostale bez po frke! :D
    Meni je divna ova paleta, iako kad sam ju kupila , odmah sam ju proslijedila bez isprobavanja haha :D au naturel i vintage romance su moji favoriti.

    OdgovoriIzbriši
  19. Joj divna je, i nalazi se i u mom nedavnom postu sa rodjendanskom wish listom. Ali dobicu je sipak, jer moje drugarice nisu sklone narucivanju, pa tako nista od toga. :) Sama cu ja to uskoro, ionako imam jos par Sleek stvarcica na spisku. :-)
    Od svih ostalh njihovih paleta, ova mi je nekako najljepsa, a i najprakticnija jer ne koristim prejake boje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)