petak, 31. siječnja 2014.

Krema za problematičnu kožu za 1,5 EUR

Prije mjesec dana bila sam u Beogradu i sasvim neplanirano kupila sam u njihovoj drogeriji Lilly kremu za problematičnu kožu iz linije Veoma zdrava krema. Ne znam mnogo o tim proizvodima jer u Hrvatskoj nisu dostupni, ali znam da se odlikuju  dobrim sastavom (što i samo ime linije kaže) i vrlo niskim cijenama.


Kada bi vam netko rekao da za otprilike 1,5 euro (150 dinara/10 kn) možete dobiti kremu koja će vam u roku dan ili dva isušiti akne ili prištiće te će vam na površinu izbaciti sav gnoj ukoliko ga ima, vjerojatno ne biste vjerovali. S veseljem vam mogu reći da sam ja pronašla takvu kremu i da sam izrazito zadovoljna te vam u nastavku donosim svoje dojmove.



Krema sadrži 15 ml, ali je jako gusta i nikako ju nećete uspjeti potrošiti u 3 mjeseca koliki joj je rok trajanja. Nakon mjesec dana korištenja jedva se primijeti koliko sam potrošila, a to možete vidjeti na fotografiji ispod.


Ambalaža je jednostavna, obična bijela posudica. Kada sam tek kupila kremu, počela sam ju koristiti na cijelom licu i apsolutno mi je sve izašlo na površinu kože u isto vrijeme i bila sam puna sitnih gnojnih prištića. Koliko god sam željela dubinski očistiti lice, nije mi se sviđalo što mi je sve izašlo u isto vrijeme jer mi je onda oduzimalo mnogo vremena za prikrivanje puderom i korektorima. Od tada kremu isključivo ciljano nanosim na potkožne akne ili ako baš imam neke jače nepravilnosti jer ih vrlo brzo osuši, potrebna su u prosjeku dva dana, ovisi protiv čega se borite. Naravno, vi ćete pronaći način na koji vam najviše odgovara njezino korištenje.


Sastav:


Ja ju koristim prije spavanja jer nije preporučeno izlagati se suncu nakon što ju nanesete.

Za kraj, preporučujem ovu kremu svima jer mene je oduševila, a i vrijedi ju isprobati jer je stvarno povoljna. Na žalost, čitateljicama u Hrvatskoj nije dostupna, ali ako imate prijatelje ili poznanike u Srbiji, možete ih zamoliti za uslugu.

Jeste li ju isprobali?

Mirna <3

34 komentara :

  1. Sve je merkam a nikako da kupim,sad hoću definitivno,baš imam problema sa aknama hormonalnog tipa i bukvalno ništa ne pomaže od dosad isprobanog :) Odličan post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će i tebi odgovarati :) i hvala :)

      Izbriši
    2. Po ovoj tvojoj preporuci probala sam je ,iskreno nije mi ništa spektakularno pomogla ali ipak jeste sa nekim sitnijim problemima,što neke mnogo skuplje kreme nisu, tako da sam svakako zadovoljna,i tebi zahvalna na postu:)

      Izbriši
  2. Meni je bila onako osrednja a i ruzno mi je bas mirisala. Dala sam je sestri i ona je rekla da joj je solidna ali nista spektakularno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja uopće nema miris, nimalo :O Šteta, meni se baš svidjela :/

      Izbriši
  3. Ja je imam, ali pre nego što sam imala priliku da je prodrobno testiram rok je istekao. Tj. ja sam je kupila kada sam imala par bubuljica i njih je lepo rešila. Kada ti ovoj prodje rok, slobodno mi javi i nova će biti na putu do tebe. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ides...ovo bi htjela probat. Iako se bojim ovog da dubinski cisti i da ce sve izac na povrsinu :(

    OdgovoriIzbriši
  5. svašta... morat ću za svog adolescenta nabavit ovo čudo, a povremeno je i sama ukrast ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zna li mozda netko iz cega u sastavu proizlaze vocne kiseline?

    OdgovoriIzbriši
  7. Koristila sam i prezadovoljna. Jedino što zameram kremi je miris, nije mi se svideo uopšte:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam probala, ali želim! Iako se malo bojim svega što na površinu kože izbacuje jer se već 7 mjeseci borim s aknama nakon onog sapuna, dobra je stvar da pomaže u samo par dana :D I da košta samo 10 kn. Nevjerojatno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato je najbolje nanositi ju samo na problematična područja :) ali da, za 10 kn, fantastično :)

      Izbriši
  9. Ja sam čitala kod nekoliko naših blogokolegica iz Srbije sve same pohvale za ovu kremu i baš je šteta šta je nema kod nas. A praktički košta nešto više od 10 Kn...

    OdgovoriIzbriši
  10. Svi hvale ovo malo čudo, upašće mi u korpu pri sledećoj poseti Liliju :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Bitno je da se nanosi ciljno na aknu,jer sam je ja iz nekog hira namazala na neko crvenilo,i koza je kao izgorela,sve sam sredila za dva dana Saicevim melemom za opekotine... :) Nista brze od ove kremice nisam koristila,tako da sam zadovoljna! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Zvuči jako zanimljivo, ukoliko budem u prilici probati ću je! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo bi odlično da je ima i kod nas, ali tako je, kako je :)

      Izbriši
  13. Nakon ove recenzije naručujem ovu kremu preko prijateljice, odličan post:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Nisam je probala, ali zaista je mnogo žena hvali.

    OdgovoriIzbriši
  15. ovu kremu moram nabaviti,šteta što je kod nas nema :/

    OdgovoriIzbriši
  16. iako imam dobar stick za prištiće voljela bi i nju probati ali i za sestru

    OdgovoriIzbriši
  17. da, da, naravno :)
    stvarno je jako dobar proizvod, potpisujem :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Voljela bih ju probati.....šteta što nema u Hr za kupiti... :'(

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)