četvrtak, 12. prosinca 2013.

New in 12.12.

Dugo nisam pisala new in postove, većinom bih odmah pisala recenzije nakon što nešto kupim i testiram. U posljednje vrijeme skupilo se ipak dosta stvari koje vam nisam stigla pokazati i koje nisam recenzirala, stoga ih donosim sve na jednom mjestu. S obzirom da mi je nedavno bio rođendan, našlo se tu i lijepih poklona i sama nisam nešto puno kupovala, tijekom praznika ću dosta putovati, stoga čuvam novce za putovanja.


Kao što ste mogli očekivati, većinom su to dekorativni proizvodi, ja sam štedljiva na preparativi, imam je taman koliko mi treba i ne gomilam ju.





Sleek Oh so special paleta i Sleek Rose Gold rumenilo pokloni su od mojih dragih blogerica Girly GirlNyx's Cutie Pies i Dunja u oblacima. Curama sam jako zahvalna jer su me se sjetile <3


Barry M zlatno sjenilo u prahu naručila sam u webshopu pinkpanda.hr i uhvatila sam ga na sniženju za 30 kn. Dugo sam tražila ovako jako pigmentirano zlatno sjenilo i neopisivo sam oduševljena!


Ovo su moji prvi Golden Rose lakići i tek mi je sad jasno zašto su tako hvaljeni. Meni traju na noktima 5 dana bez ikakvih oštećenja, a to je stvarno rijetkost, bar u mom slučaju.


Prvi je ruž Golden Rose Ultra Rich u nijansi 44, drugi YSL Volupte u nijansi Peach Passion i on je rođendanski poklon od mog Filipa, a posljednja dva su Avon - Toasted Rose i Hibiscus. Boje na slici gotovo su identične bojama u stvarnosti.


Počastila sam se i Caudalie te eos balzamima za usne, a Rosal Morning Rose dobila sam na poklon. Eos mi se jako sviđa, ambalaža je stvarno posebna i jedinstvena, a Caudalie lijepo njeguje usne. Rosal čeka isprobavanje.


La Rive Madame in Love dobila sam na poklon, a Bvlgari Omnia Crystalline poklonila sam samoj sebi. :)


O Balea Aqua serumu čitala sam mnogo i napokon sam se odlučila za isprobavanje. Još mi je rano iznijeti dojmove, ali potrudit ću se napisati recenziju nakon nekog vremena. Avene Couvrance puder poslao mi je Avene, a uskoro ću napisati detaljniju recenziju.

To bi bilo novo kod mene, što ste vi kupovali?

Mirna <3

Broj komentara: 45 :

  1. Divne stvarčice.Posebno mi se sviđa rumenilo,meni nikad dosta brekvastih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Avene puder? WHAT WHAT? Cekam recenziju! Jao ja sam u zadnje vreme samo preparativu i to pretezno Avene. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj mi reći da nisi znala? :D bit će recenzija uskoro :D

      Izbriši
  3. Bas lepi noviteti :)
    Kako ti se pokazao Avene puder?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Loše prekriva :/ inače je dobar za masnu kožu. Bit će uskoro recenzija :)

      Izbriši
  4. Divan new in... Sleek oh so special je stvarno krasna! :)
    Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Bvlgari Omnia Crystalline, moj drugi najdraži parfem ikada <3 Avon Toasted Rose mi izgleda jako zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa baš se u zadnje vrijeme nisam iskazala što se kupovine tiče. Barem ne što se dekorative tiče. Golden Rose stvarčice još nisam probala, samo ih gledam u prolazu :-) No vidim da hvališ lakove, pa bih možda mogla koji uzeti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super su ti noviteti, boje GR lakića su samo takve. :)
    Bvlgari <3 divota od mirisa! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ih ja birala, ali se i meni jako sviđaju. :) Je, stvarno je divota :)

      Izbriši
  8. Ima zanimljivih stvarcica!
    Obozavam ovakve postove,a zlatno sjenilo je divno,bilo bi super kada bi ga vidjeli u "akciji" :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Možeš mi reći koji je to ljubičasti Golden Rose lak (broj/naziv)? Hvalaaa :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Bas su ti lepe sve stvarcice! I ja sam veliki fan GR, iako ih neki karakterisu kao "jeftin" brend. Radujem se predstojecim recenzijama, posebno za puder.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlican si parfem sebi poklonila, jedan od meni omiljenih, cak mi se vise svidja ovo pakovanje nego ono sa dva kruga, ili kako vec hehe :)
    Golden rose 44 mi je super, bacit cu pogled, moja varijanta nude ruza :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jako lijepo! Vidiš, ja gomilam preparativu :D ali rekla sam sama sebi da ću nakon blagdana kupovati većinom dekorativu i pri tome mislim na sjenila :) Izgleda da dečki baš vole poklanjati YSL ruževe, a mi se ne bunimo :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Pa bas je sve super u ovom tvom new in-u! :-) Jako mi se dopada ovaj YSL karmin, a Sleek rumenilo u toj nijansi mi je jedno od drazih :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Mnogo mi se svidja sve od sminke. Paleta je super i rumenilo. I ruzevi! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. new in po mom ukusu. ne znam šta bih izdvojila kao ono što mi se najviše sviđa. I ovaj dio poklonila sama sebi je super :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Kakvi divni noviteti, ne zna se šta je lepše!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ovdje baš ima divnih noviteta, najviše mi se sviđaju Sleek paleta i rumenilo i ovo zlatno sjenilo. I drago mi je da si napokon isprobala Golden Rose lakove i da si i ti oduševljena s njima jer meni su savršeni. Ja sad samo njihove lakove i kupujem i neću stati dok ne budem imala sve (ili bar skoro sve) :D
    I ovaj YSL ruž mi se jako sviđa...dragi je opet pogodio ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Bvlagari omnia crystalline jako volim :)hibiscus ruž izgleda super, a jedva čekam recenziju barry m sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Lijepe stvarčice :)) Posebno mi se sviđa ovo pigmentirano zlatno sjenilo :D Možeš li mi reći gdje imaju ovi balzami za usne (izuzev ovog Rosalovog)?

    Hvala :D

    OdgovoriIzbriši
  20. Lijepi noviteti. Posebno mi se dopadaju ruževi. Avon ima baš lijepe nijanse. Bvlgari obožavam. Omnia je i dalje jedan od mojih omiljenih parfema.Ali i sijenke su sjajne.

    OdgovoriIzbriši
  21. Mmmm Bvlgari parfem mi se svidja :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Bvlgari, ruževi, lakići, ova paletica, ma sve je divno, divno :) Super mi je čuti kad žene same sebe počaste, baš me nasmijao tvoj komentar da si parfem poklonila sama sebi :D
    Ja u zadnje vrijeme nisam puno kupovala, uzela sam neku catrice paleticu, pokoji avonov lak za nokte i dobila sam osis blow & go smooth za kosu.

    OdgovoriIzbriši
  23. Prekrasan new in, baš mi se sve sviđa <3 Ali ruževi su ti vrh!

    OdgovoriIzbriši
  24. Sve redom mi se sviđa, jako! :) ja moram ovaj tjedan popisati sve što sam pokupovala u posljednja 2 i pol mjeseca haha, to ce biti muka :D

    OdgovoriIzbriši
  25. Nemam komentara koliko mi je sve predivno: Bvlgari, GR, sos... sve!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)