nedjelja, 24. studenoga 2013.

Wella Pro Series proizvodi za njegu kose

Nedavno mi je stigao paket s Wella Pro Series proizvodima za njegu kose - šampon, maska za kosu, lak i pjena za kosu. Trenutno je u dm-u aktualna kampanja „Jednostavno je biti posebna!“ uz haljinu Hippy garden u kojoj svi koji od 1. studenog do 15. prosinca u dm-ovim prodavaonicama diljem Hrvatske kupe bilo koja dva P&G-ova proizvoda Pantene, Wella, Wellaflex ili Head&Shoulders, pri jednoj kupnji i pošalju sms, ili se prijave na internetskoj stranici s brojem računa, uz malo sreće mogli bi osvojiti jednu od čak 10 haljina Hippy garden.



Isprobala sam Wella proizvode za njegu i oblikovanje kose te vam danas donosim svoje dojmove.



Šampon za njegu kose svidio mi se zbog mirisa koji se doista dugo zadržava na kosi te kosa nakon pranja bude glatka. Budući da nisam nikada prije koristila Wella proizvode, nisam imala nikakva očekivanja i zato mi je bilo drago što je ispunio ono što obećava. Sadrži 500 ml, nisam sigurna kolika mu je cijena, ali mislim da je bio snižen na 20 kn u dm-u zadnji put kad sam bila. Sve u svemu, ako želite zagladiti kosu, onda vam preporučujem ovaj šampon.

Maska je namijenjena obnavljanju kose, ali, na žalost, nije mi se pokazala djelotvornom. Kao i šampon, stvarno ima predivan miris, kosa bude mekana nakon nje, ali nisam vidjela nikakve pomake što se obnavljanja tiče. Trebalo bi ju držati jednu minutu, ja sam pokušala i dulje, ali i dalje je bio isti efekt. Sadrži 200 ml.

Lak za kosu najviše me razočarao. Uvila sam kosu figarom i stavila popriličnu količinu laka, ali mi se kosa izravnala u roku sat vremena. Istina, inače mi se kosa brzo izravna, ali ovaj mi lak nije nimalo produžio trajnost. Kosa ne bude slijepljena od njega, ali svejedno ne vidim smisao koristiti ga kad nije djelotvoran, bar ne na mojoj kosi. Sadrži 400 ml.

Pjenu za kosu nikada ne koristim, tako da vam ne mogu puno reći o ovoj jer nemam potrebu koristiti ju. Ako ju vi koristite, recite mi kada i zašto jer ja stvarno ne znam kako bih ju koristila. Sadrži 250 ml.

To bi bili moji dojmovi o ovoj liniji. Jeste li ju isprobali?

Mirna <3

*P&G ustupio proizvode na recenziju 

Broj komentara: 11 :

  1. Imala sam Moisture masku i bila mi je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je Repair, nisam probala Moisture masku, ali jesam šampon i on mi se sviđa :)

      Izbriši
  2. Nisan isprobala ništa od Welle, iako imam neke njihove proizvode doma koje nisan isprobala. Našla san ono šta mi paše, pa se uglavnom toga i držim. A, sad nakon pročitane recenzije, nemam baš ni neku preveliku želju isprobavat ove. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Pjena za kosu se obično stavlja na polu suhu kosu, osuši se i onda se uvije. Pomaže da se lokne bolje drže :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Probala sam sampon i predobar mi je

    OdgovoriIzbriši
  5. Nekada davno imala sam Wella lak za kosu i koliko se sjećam bio je dobar ali to nije ovaj :) Najviše me zanimala maska ali eto, biće da nisi baš oduševljena :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pena je jedini proizvod za oblikovanje koji koristim i to u situacijama kada kose izgubi oblik, malo gužvanja reši stvar :) Šteta što maska nije neka.

    OdgovoriIzbriši
  7. Šampon sam koristila više puta i bila sam jako zadovoljna. Lak i masku nisam koristila, tako da ne mogu puno o njima reći, ali pjenu sam koristila u više navrata i bila je zadovoljavajuća. Inače mi je kosa dosta tanka i masti se brzo, tako da sam ju htjela malo podići.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)