nedjelja, 10. studenoga 2013.

Moji proizvodi za njegu kose

Danas vam donosim skoro sve moje proizvode za njegu kose koje imam. Imam ravnu i dugu prirodno smeđu kosu normalne gustoće koja nije osobito zahtjevna što se njege tiče, na svu sreću. Nisam sklona mijenjati proizvode za kosu, kad pronađem nešto što mi odgovara, onda se toga držim. Zahvaljujući sponzorima, ipak sam dobila puno proizvoda za isprobati koje nikad nisam koristila te ćete danas pročitati nešto više o njima.


Do prije dva mjeseca koristila sam isključivo tri stvari kosu: Vichy Dercos šampon protiv prhuti, Garnier regenerator i Avonov serum za vrhove. Vichy sam potrošila, ali s obzirom da sam se riješila prhuti, nisam ga kupila ponovno, već sam čisto preventivno uzela Head&Shoulders apple fresh šampon. I dalje mi se nije vratila, tako da ima sve moje pohvale.




Garnier Ultra Doux regenerator koristim na vrhovima i jako mi se sviđa. Inače padam na sve što lijepo miriši, nije me teško zadovoljiti kad je to u pitanju. Avon sprej za sjaj kose ne koristim često, već samo kad se sjetim. I da, koristim ga kad se vratim iz kafića i onda mi kosa smrdi po dimu, a nemam ju vremena prati. Ima lijep miris i zato mi se sviđa. Njihov serum s marokanskim arganovim uljem zasad je najbolji serum koji sam probala. Istina, nisam ih probala puno, ali ja sam sasvim zadovoljna i ispunjava moje potrebe. Pantene regenerator i serum dobila sam na recenziju. Regenerator koristim iako nije nešto osobito, a serum mi većinom samo stoji u ormariću.


Wella ProSeries linija stigla mi je na recenziju od P&G. Trenutno je aktualna kampanja "Jednostavno je biti posebna!" u kojoj svim kupci u dm-u od 1. studenog do 15. prosinca kupe bilo koja dva P&G-ova proizvoda Pantene, Wella, Wellaflex ili Head&Shoulders, imaju šansu osvojiti jednu od deset haljina Hippy garden. Uskoro ćete moći više čitati o ovoj liniji na blogu. Zasad sam isprobala šampon i masku za kosu i baš sam oduševljena - mirisom osobito! Navečer sam oprala kosu, a ujutro sam još osjetila taj miris. Inače ne koristim pjenu za kasu, a lak vrlo rijetko, tako da vam o njima neću puno govoriti.


Aussie Colour Mate linija također mi je stigla na recenziju i moram naglasiti da, iako nemam obojenu kosu, svakako ću ju isprobati jer me zanima kako njeguje kosu, a i naravno, privlači me sam miris. Više dojmova kad isprobam.


Moj najdraži fen svih vremena PHILIPS SalonDry Control 2100 W, ne mogu vam ni opisati koliko ga volim! Kupio mi ga je tata jer ga je živciralo što stalno uzimam zajednički fen i odnosim ga u sobu gdje sušim kosu pa ga nikad ne vratim na mjesto :D Sušenje s njim i bez njega isto je kao nebo i zemlja. Što se češlja tiče, nedavno mi je stigao i još ga isprobavam.

To bi bili proizvodi za kosu koje imam. Koliko ih vi koristite? :)

Mirna <3

Broj komentara: 40 :

  1. Blago tebi kad ti kosa nije zahtjevna. :D
    Ja trenutno koristim Subrina, Avon, John Frieda i Aussie proizvode, John Frieda i Avon mi nisu loši no svejedno ću uskoro skroz promjeniti proizvode za njegu kose. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je i stvar u meni da ja nisam zahtjevna kad je kosa u pitanju, hahaha :D Joj, ja ne mijenjam često, osobito kad mi se nešto svidi.

      Izbriši
  2. Ne koristim puno proizvoda za kosu jer mi stavrno nije zahtjevna, uglavnom je zdrava. Imam jednu preporuku za sve, novi Nivein Diamond šampon i regenerator su jednostano odlični, kosa se sjaji i mekana je na dodir, miris se osjeti čak i treći dan nakon pranja. Također volim ovaj Garnierov Ultra Doux, prekrasno miriši. Nekad napravim domaću masku za kosu i povremno koristim serum za vrhove i jedanput sam isprobala onu neku trominutnu masku za kosu, čini mi se iz Oriflamea i bila sam zadovoljna njom. Sve u svemu, lijep članak za pročitati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala novi, ali sjećam se da mi stari nije bio nikakav :(

      Izbriši
    2. Meni je ovaj super :) ali to je samo moj dojam, možda neko nije zadovoljan. Ja sam naletjela na promotivnu akciju pa sam kupil i šampon i regenerator za 19.90kn pa eto uz te novce i ovu kvalitetu, ja sam zadovoljna. :)

      Izbriši
  3. uhhh ja ih koristim bas dosta i takodje planiram jedan post o njima :) sampon sam jedno vreme koristila samo jedan-Kosili za bebe medjutim u medjuvremenu sam otkrila Mixa micelarni, pa Afrodita za masnu kosu i perut (nemam nista od ta dva ali je sampon stvarno vrhunski jer mi je kosa jako lepa od njega!), pa Aussie Miracle Moist. trenutno trosim zalihe elseve balzama i gliss pakovanja pa kad ih potrosim kosu prebacujem na Aussie negu u kupatilu a ovi proizvodi za pre i posle pranja se menjaju i vrte :) u poslednje vreme sam poludela za uljima za kosu koja se na teme u na kosu stavljaju pre pranja, nekad cak i prespavam sa njima i stvarno vidim da mi je kosa mnogo lepsa od tih cudesa :) raspisah se ja, mogla sam recenziju o svemu da napisem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uskoro i ti napisati post što sve koristiš :) ja si želim kokosovo ulje za kosu, to je zasad jedino što mi još treba :)

      Izbriši
    2. ja sam koristila ricinus i malo mi cudno mirise pa me to nervira. sada koristim amla brahmi ajurvedsko ulje i ono je jako fino, divno mirise i super je kosa posle njega. a nakon mesec i vise dana potrage konacno sam pre neki dan nasla nerafinisano kokosovo ulje i sa zadovoljstvom ga kupila pa sad cekam da potrosim brahmi i da se bacim na kokos :)

      Izbriši
    3. Joj, ja ga moram naći. Obožavam kokos, a i stalno čitam pohvale :D

      Izbriši
  4. Uuuu koliko proizvoda :D

    Zanimaju me recenzije Welle i Aussie a fen ti je prekrasan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kada je kosa u pitanju, ne želim previše proizvoda da koristim pa tako šampon, maska i serum su sasvim dovoljni. Trenutno tesiram biljni balzam za kosu umjesto maske :) A fen je odličan, koristimo isti :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ima tu svega. Ja sam jos uvijek u potrazi za odgovarajucim samponima. Kosu ne farbam, nemam problema sa suhocom i vrhovima, ali se zato masti ko luda i ispada:( Pocela sam koristiti Redken Scalp Relief i Vichy Dercos Neogenic pa se nadam poboljsanju :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Wellu sam nedavno otkrila i mogu reći da je odlična,a ovaj fen-imam isti,posuši kosu u tren oka(ja je peglam uglavnom pa ju samo nabrzaka njime prosušim)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga baš volim :D a i imam pozitivne dojmove što se Wellae tiče :)

      Izbriši
  8. Ja najčešće koristim šampone i regeneratore od Garnier Ultra Doux linije. Ne minjam proizvode ako mi odgovaraju, eventualno u svrhu recenziranja, ali se uvik vratim na Garnier koji mi za sad odgovara.
    L'oreal Professionnel Mythic Oil ulje za suhe vrhove bez kojeg ne mogu zamisliti stiliziranje kose. I tu i tamo Aussie 3 minute tretman koji mi se pokaza kao jako dobar.
    Isto imam TT četku i Rowntin fen kojeg obožavam. :D
    Kad malo bolje razmislim, možda i ja napravin ovakav post. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja, ne mijenjam kad mi odgovaraju :) Svakako napiši! :)

      Izbriši
  9. Osim šampona (naravno) koristim obavezno masku za kosu (sve to od Gliss), uvijek neki serum ili ulje za vrhove (trenutno Macadamia ulje) i kada koristim peglu ili figaro sprej za zaštitu od topline. Ponekad ali rijetko stavljam regenerator u spreju i to bi bilo to što koristim. I ne smijem zaboraviti No tangle četku koju obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja sam uglavnom koristila proizvode od garniera, no sada po preporuci dermatologice koristim Oronazol šampon. :)
    Aa fen imam i ja isti ii sve pohvale mu idu :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj ja imam obični jadni mali fen, a vjerujem da su profesionalni fenovi puno bolji, kao što ti kažeš da je razlika nebo i zemlja, osobito oni s nekim ionizirajućim česticama.. Super da ti kosa nije zahtjevna, makar ti ne bih preporučila svejedno H&S šampone, meni su nekako preagresivni :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nisu :) joj, ja ne mogu s malim fenom ništa, čak ga ni na put ne nosim.

      Izbriši
  12. Imala sam Lorealov Mythic oil za obojanu kosu i bit ću kratka i jasna - kupuj :D Miris kao da si izašla iz salona, kosa mekana i sjajna, ne masti kosu, nešto predobro i jako dugo traje; meni je ulje trajalo skoro 10 mjeseci. Sad koristim ulje makadamije i avokada od Oil Therapy, ali umasiram ih na kosu prije pranja i ostavim oko 2 sata pa isperem jer, kako su nerafinirana, dosta su masna i nisu za tretman poslije pranja kao što je Mythic oil. No, sve u svemu fino nahrane kosu i vlasište :) Moram kupit nešto od Aussieja pošto ga svi hvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nemam obojanu kosu pa neću kupiti za obojanu :) ali provjerit ću kakvo je :D

      Izbriši
  13. Umjerenija si od mene hehe :) I ja imam slican fen za kosu, phillips salon pro sa nekim ionima :) nadam se da ne ostecuje kosu previse...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piši post i ti da vidimo što koristiš :D

      Izbriši
    2. Pisala, skoro :) prije jedno dva tri posta :))
      http://noisettecorner.blogspot.com/2013/10/njega-kose.html

      Izbriši
  14. Mislim da imamo vrlo sličnu kosu. I sama ne volim da mijenjam puno preparate za njegu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće :) ma kada nešto valja, onda ne treba izmišljati, bar ja tako milim.

      Izbriši
  15. Ni moja kosa nije zahtjevna, tako da nemam nešto previše proizvoda u tu svrhu. Obično imam 2-3 šampona, jedan od njih uvijek je Head&shoulders i ovaj s mirisom jabuke baš volim :), crna gliss kur maska i elseve regenerator, guardian angel sprej za zaštitu od topline i alverde ulje za vrhove :) Imala sam i ja krasan profesionalni fen, Remingtonov i razlika u sušenju je stvarno nebo i zemlja :) ali sam ga držala ispod umivaonika koji je jednom prilikom procurio i uništio fen :( sad imam isto neki remingtonov, polu-profesionalni, mrvicu manji ali je isto dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Blago tebi :) moja kosa je masna i nakon raznoraznih šampona napokon sam našla jedan koji mi odgovara a točan naziv mu neznam, mislim da je Ducray ili tako nesto, prefino miriše, na jabuku :) i ja san koristila vich protiv prhuti i stvarno dobro radi svoj posao :) privlače me ovi aussie proizvodi, moram isprobati nesto

    OdgovoriIzbriši
  17. S Aussie proizvodima sam imala užasno iskustvo tako da im ne želim prismrdit ni na 100 metara :D
    Wella masku sam imala iako je moisture daleko bolja. Nazalost mislim da su je izbacili iz prodaje sto je velika pogreska.

    OdgovoriIzbriši
  18. Imamo vrlo sličnu kolekciju. ;D Ovih dana planiram testirati Wella proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  19. Fen je super super. Ja sam imala takav al je krepao! :( Frendica si je nedavno kupila Aussie, i nije imala neke riječi hvale za njega.

    OdgovoriIzbriši
  20. Obozavam Wella proizvode i sama koristim sampon i balzam za volumen i repair... zaista sam zadovoljna... miris jeste pedivan...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)