utorak, 15. listopada 2013.

Yves Rocher maske za lice - šipak i limeta

U posljednjem new in postu pokazala sam vam dvije nove maske za lice u mojoj kolekciji. Za razliku od svih ostalih maski koje imam, ove su namijenjene osvježavanju lica i davanju prirodnog sjaja. Danas vam donosim njihovu recenziju.


Obje maske dolaze u tubi s plastičnim poklopcem i sadrže 50 ml.



Energetska maska šipak

Yves Rocher kaže:

Za blistav ten, nanesite masku od šipka iz Španjolske na lice 1-2 puta tjedno i držite je 3 minute. Svježa i topiva tekstura s voćnim naglascima šipka iz Španjolske pruža istinski užitak na vašem licu. U samo 3 minute, vaša koža je sjajna i odiše svježinom. 

Ono što sam primijetila čim sam otvorila masku, bio je predivan miris. Ne znam s čim bih ga usporedila i ne mogu reći da je to miris šipka jer običan šipak nema tako intenzivan miris kao ova maska. Drugo, koristila sam ju nakon napornih dana kad mi je koža bila u lošem stanju i vidljivo iscrpljena kako bih joj dala malo svježine. Rezultati nisu bili primjetni nakon prvog korištenja i nije bilo nikakve blistavosti ili prirodnog sjaja. Nakon nekoliko korištenja, primijetila sam da mi koža izgleda malo odmornije, ali ništa značajno. Ako imate problematično lice ovo nije maska koja će vam ukloniti nepravilnosti i stvoriti čuda, tako da nemojte imati neka posebna očekivanja. Nije mi izazvala prištiće, nije isušivala ni mastila kožu. Lako se uklanja, dovoljno je umiti se i to je to. Iako je u tubi u boji, na licu je prozirna. Redovna cijena iznosi 37 kn za 50 ml.



Osvježavajuća maska limeta

Yves Rocher kaže:


Pjenušavo zadovoljstvo za čistu i pročišćenu kožu u samo 3 minute.
Ova maska za lice u gelu svojom svježom i sočnom teksturom na vašoj koži ostavlja blistav trag. Pročišćavajuća svojstva esencijalnog ulja limuna obasjava ten, a vaša koža diše! 
Plus: Sočna i svježa tekstura s pročišćavajućim svojstvima esencijalnog ulja limuna. 


Ova mi se maska puno više svidjela od prethodne jer mi ukloni višak masnog sjaja i nečistoće na licu te mi je lice vidljivo svježije nakon nje. Ponekad se osjećam kao da mi je koža "siva", doslovno kao vampirima i da mi hitno treba nešto kako bi se oporavila. U takvim slučajevima rado posežem za ovom maskom jer se pokazala kao pun pogodak. Uz sve to, božanstvenog je mirisa, nešto predivno i neopisivo, morate probati. Čak i da mi ne odgovara, ja bih ju stavljala na lice jer ima divan miris. Kao i prethodna, nije mi stvarala probleme na licu te košta također 37 kn za 50 ml. Ovu vam masku svakako preporučujem ako želite dati malo svježine svom licu bez izdvajanja visokih novčanih svota.

Jeste li isprobali koju od ovih maski? Planirate li?

Mirna <3

24 komentara :

  1. Maska od limete se čini kao dobar izbor za mene. Ten mi je baš siv i beživotan. :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ni jednu njihovu masku. Definitivno si me zainteresirala, jer su maske moj fetiš uz ostalo :DD

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam probala njihove maske ali si me sada baš zaintrigirala s ovom limetom :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ovu od limete i volim da je koristim pre nekog izlaska, nisam sigurna koliko ziasta deluje, mozda ima neki placebo efekat, ali svejedno - dobra je. Nego, kod nas su sipak i nar dve razlicite biljke i ja gledam o kakvom sipku ova prica kada je na slici ocigledno nar!? Eh, kada je samo jedna rec a dva znacenja... :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dvoumila sam se hoću li napisati nar ili šipak, kod nas su to istoznačnice, ali na Yves Rocher hrvatskoj stranici piše šipak pa sam tako i ja napisala :) Maska ima djelovanje neposredno nakon korištenja :)

      Izbriši
  5. Ova druga zvuči zanimljivo, ali ako kažeš da uklanja višak masnoće, nije za mene...ja nemam viška, ja ga trebam uvozit :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Limeta mi se čini divno, bez obzira što imam suhu kožu, ja bih ju vjerojatno koristila jer volim te citrusne mirise, i uvijek imam dojam da mi baš osvježe lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ti nije važan tip kože jer stvarno ne isušuju, a i ne maste :) osobito ta s limetom :)

      Izbriši
  7. great!!!
    would you like to follow each other?
    just let me know
    xx
    Marlena

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam probala nijednu, volela bih da probam limetu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kao sto sam ti rekla, imam ovu od nara i odlicna mi je... Bas na neki nacin nahrani kozu iako se ne drzi dugo na licu, bas mi je omeksa... Limetu nisam probala, i ovu nar sam dobila na poklon, ne bih sama kupila, ne bi mi palo na pamet :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam obje dobila na poklon :) Ja nisam primijetila da mi hrani kožu, ali ju svakako malo osvježi :)

      Izbriši
  10. Nisam probala niti jednu njihovu masku, no ova od limete mi se čini odličnom. Baš si me sad zainteresirala :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Jako volim YR, a ove maske još nisam probala. Ali probala sam masku za t-zonu i skroz mi je okej, ali sad si me baš zaintrigirala s ovom limetom, jer zadnjih dana često pijem sok od limete! :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Druga mi se sviđa i mislim da ju trebam :) Mislila sam da su skuplje.

    OdgovoriIzbriši
  13. Izgledaju baš slatko. Nisam probala YR maske, ali baš bih mogla. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)