subota, 19. listopada 2013.

Eveline Colour Celebrities ruž za usne (613)

Ljetos sam u Kozmu u Biogradu kupila jedan ruž koji nisam isprobala dva mjeseca, tek je nedavno došao na red. Naime, ljubičaste je nijanse koja mi nikako nije odgovarala u ljetnim mjesecima jer sam se tada držala isključivo koraljnih, ružičastih i crvenkastih nijansi. Ipak, došla je jesen i mislila sam kako bi mi sada možda mogao odgovarati, a i već je došlo vrijeme da ga isprobam. Nisam imala nikakva očekivanja, ne znam zašto sam ga uopće kupila, ali na kraju sam ostala oduševljena.


Ambalaža ovog ruža ima svoje prednosti i mane. Iako je plastična, sam dizajn djeluje elegantno, baš kao i izbor boje same ambalaže. Mana mu je naljepnica na bočnoj strani, može se maknuti, ali svejedno daje taj "jeftini štih". Već bih ju ja maknula, ali na dnu ruža piše samo naziv nijanse bez ikakvih ostalih informacija, tako da onda ne bih znala kojoj liniji pripada ovaj ruž. I, naravno, ostaju otisci prstiju.



Ovaj me ruž oduševio prvenstveno svojom pigmentacijom i teksturom. Ovo je najkremastiji ruž koji sam ikad probala. MAC Cremsheen i Chanel Coco Shine ruževi, poznati po svojoj divnoj kremastoj teksturi, vrlo su bliski ovom ljepotanu - samo što je on kremastiji. S druge strane, pigmentacija je na najvišem nivou i dovoljan je jedan sloj za potpuno prekrivanje usana. Na usnama traje 4-5 sati, ali ne može izdržati hranu i piće u velikoj mjeri. Ne sadrži nikakve sjajne čestice, na svu sreću. Najveća mu je mana intenzivan miris koji se osjeti prvih nekoliko minuta nakon nanošenja. Naravno, vama to možda neće smetati, to je stvar ukusa.

slikano na suncu

slikano u zatvorenom prostoru bez blica

Na mojoj koži i usnama na prirodnom svjetlu izgleda više kao boja mesa, ali pri tamnijem osvjetljenju vidljivo je da je u pitanju ljubičasta nijansa.


Ne sjećam se točno cijene, ali bio je oko 30 kn. Na žalost, nemam Eveline u svom gradu pa vam ne mogu reći kakvi su ostali ruževi iz te linije. U svakom slučaju, ako tražite dobar jesenski ruž, ja vam ovaj toplo preporučujem.

Kakvi su vaši dojmovi?

Mirna <3

Broj komentara: 35 :

  1. Ajme baš je lijep :D jako mi se sviđa! Nisam do sad uopće gledala njihove ruževe :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrijedi probat :) Baš ću pogledat koje nijanse još imaju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna nijansa. Ja imam dva Evline ruža i vrlo sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam i ja jedan njihov, nijansa 607 i bas je fina boja:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ni znala da imaju ruzeve, svakako cu ga potraziti, jako mi se svidja nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je boja i dobro ti izgleda na usnama. Ne znan zašto nisan nikad obratila pažnju na njihove ruževe, Koristim tuš iz iste linije, pa bi baš mogla idući put pogledati i ruževe. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nijansa je p r e l e p a! Nisam znala da su im tako dobri ruzevi, pigmentovani i intenzivni? Za sada, kod nas njihove ruzeve nisam videla, ali vrlo rado bi probala.

    OdgovoriIzbriši
  8. nice :D
    jučer sam u jednom od splitskih kozma gledala eveline štand jer ga u 'mom' nema i baš sam se iznenadila kako im je ponuda dekorative škrta...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema ga ni kod mene, tako da nemam baš prilike proučavati njihov asortiman, ali ovo ti mogu preporučiti :)

      Izbriši
  9. Wow, stvarno lijepa boja <3
    Ne posjedujem nijedan Eveline ruž, morat ću baciti pogled.

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš mi se dopada, ako negde nađem eveline ruževe, sigurno ću uzeti neku ovakvu nijansu...
    Čitala sam dosta pohvala za njihovu dekorativu, moram nešto probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala njihove tuševe i lakove i okej su mi :)

      Izbriši
  11. Draga, nijansa mi je predivna, a cijena je zbilja sitnica. Potražiti ću da li kod nas u Splitu ima Eveline ruževa jer nisam uopće išla za time da ih imaju u ponudi :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nije moja boja, ali karakteristike - WOW! Ako ih nadjem ovde, u sta sumnjam, svakako cu cekirati. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam jesu li i druge nijanse tako divne, ali pretpostavljam da jesu :)

      Izbriši
  13. Nisam isprobala njihove ruževe. Zapravo ništa od dekorative. Imam jedan lak i nisam nešto oduševljena. Svakako ću imati na umu ovaj ruž ako negdje snimim Eveline.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam dva laka, 8u1 i 3u1 i zadovoljna sam :) probaj ruževe, dobri su :)

      Izbriši
  14. Lepi je!! Još jedna blade za dodat u kolekciju :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasna nijansa ruža *__* Stvarno podsjeća na Coco Shine <3

    OdgovoriIzbriši
  16. Imam jedan njihov ruž, nijansa 637, fino se nanosi, kremast prilikom nanošenja, ali nakon nekog vremena mi sasuši usne, to mu je jedina zamjerka, isto ima miris ubitačno jak, volim jače parfeme i sve to, ali ovaj miris me direktno pukne u CNS.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)