ponedjeljak, 9. rujna 2013.

Sleek Au Naturel paleta sjenila

Nedavno sam naručila svoju prvu Sleek paletu: Au Naturel. Paleta je iz njihove i - Divine kolekcije i prilično je aktualna zbog neutralnih tonova koji odgovaraju svima. Moje mišljenje o njoj prilično je podijeljeno, a u nastavku možete pročitati zašto.


Paletu možete naručiti na njihovoj web stranici i cijena joj je 10 $. Poštarina za Hrvatsku ovisi o količini naručenih proizvoda (više proizvoda, veća poštarina), ako naručujete samo paletu, iznosi oko 4 $. U paleti dobijete 12 x 1,1 g sjenila.




Što se ambalaže tiče, prilično je kvalitetna plastika, ali jednostavno previše ostavlja mrlje koje se ne mogu baš lako obrisati (pokušavala sam, ali ipak nije išlo). Sviđa mi se što ima i ogledalo unutra te popis nijansi.

umjetno svjetlo

Paleta sadrži i mat i shimmeraste nijanse.

dnevno svjetlo




Rekla sam vam na početku da imam podijeljeno mišljenje o ovoj paleti. Razlog je loša pigmentacija svjetlijih nijansi, točnije, prvih pet. Ostala sam jako razočarana kad sam ju neki dan uzela u ruke i htjela staviti bijelo sjenilo u unutarnji kut oka, a ono ništa! S druge strane, ostale su nijanse izvrsno pigmentirane i lako se nanose. Blendaju se bez problema i traju cijeli dan bez baze za sjenilo. Od svih nijansi, meni je Conker definitivno najdraža i najdrugačija, najveći plus ove palete.

Swatchevi na dnevnom svjetlu:

1. red


2. red



Konačni dojam: da su prve nijanse pigmentiranije, dala bih ovoj paleti čistu peticu. S obzirom da nisu, ne mogu joj dati više od trojke. Ne bih ju kupila ponovno iz istog razloga, ali bih kupila neku drugu Sleek paletu kao što je Sunset jer ima sve tamnije nijanse.

Vaši dojmovi? Imate li ovu paletu?

Mirna <3

44 komentara :

  1. Skroz se slazem, generalno imaju problem sa svetlim nijansama. Posebno sveltim mat nijansama. Ja imam Ultra mattes V2 i tu srecom ima samo 2 svetle senke. Ostale su tamne i super su. Steta je sto u ovoj tvojoj paleti pola senki su svetle, pa se onda bas oseti to sto nisu pigmentovane bas najbolje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ja sam baš našla ovu s puno svjetlijih nijansi. Vidjela sam i tu tvoju, isto mi je divna <3

      Izbriši
  2. I ja sam se omišljala da nešto od njih naručim...ali baš mi je žao za te svijetle sijenke, vidim da su poprilično blijede...a nekako je lijepa i fine su boje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijepo izgleda, ali prvi red prilično je razočarao :/

      Izbriši
  3. A bas bih te svetlije nijanse i koristila! Ovo je vec druga recenzija u 2 dana koja isto govori. Definitivno je necu onda uzimati. A bila sam se zagrejala za nju, no bolje mi je onda MUA da uzmem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja, imaš sve moje preporuke za MUA palete! Ja ih volim najviše, draže su mi i od Naked 2 palete :)

      Izbriši
  4. ufff, stvarno su ove svijetle nijanse loše pigmentirane, morala sam se malo bolje zabuljiti u ovu prvu sliku sa swatchevima. ali daleko od toga da paleta nije lijepa, i nijanse su odlične. i sigurna sam da ćeš ju znati iskoristiti ovakvu kakva je, mislim ove tamne nijanse su stvarno divne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, jesu divne :) tamne ću sigurno iskoristiti :)

      Izbriši
  5. Uh, ove svijetlije nijanse su stvarno loše pigmentirane :( Nekako mi ova paleta nije baš vrijedna tih 10$, jer stvarno mi nema goreg nego kad je gotovo pola sjenila u paleti za baciti!

    OdgovoriIzbriši
  6. meni su sjenila iz prvog reda dosta pigmentiranija nego na tvojim slikama, bas sam ih i ja recenzirala prije par dana. nisam stavljala bazu ispod ali jesam prešla par puta kako bi se boje vidjele. ja sam cula da su bolja kad se skine onaj prvi sloj, pa ne znam, nisam ih jos toliko trosila. paleta se definitivno isplati zbog sjenila iz drugog reda, a moje omiljeno je regal <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam prelazila puno puta jer tako ne mogu pokazati koliko su doista pigmentirana :/ ali nadam se da će biti bolja s vremenom :)

      Izbriši
  7. U paletama najčešće koristim svijetlije nijanse, mislim da bi i ja bila dosta razočarana pigmentiranošću. Šteta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si naviknula na pigmentirana sjenila, mislim da će te svjetlije razočarati kao što su i mene. Meni su MUA sjenila puno bolja, osobito svjetlija :)

      Izbriši
  8. Nemam ovu ali imam druge dvije njihove palete i da, svjetlije nijanse su im u pravilu slabije pigmentirane...doduse radije koristim tamnije pa mi to previse ne smeta ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni smeta jer sve koristim :/ ali odsad ću naručivati samo palete s tamnijim nijansama.

      Izbriši
  9. prvi red je baš razočaravajuć :/
    šteta, inače volim njihove palete i imala sam sreću da sam uzimala one pigmentirane izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Donji red nijansi je stvarno super, ali prvi..uzas... Mislim koja je poenta, ako pola palete ne valja? Ne znam da li je to slucaj sa svim njihovim paletama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kažu cure da su im svjetlije inače slabije pigmentirane :/

      Izbriši
  11. Baš šteta zbog ovih svijetlih nijansi jer paleta stvarno izgleda predivno. Ali zato ove tamnije super izgledaju pa se slažem s tobom, ako i budem kupovala njihove palete tražit ću s tamnijim nijansama.

    OdgovoriIzbriši
  12. Steta sto svjetle nijanse razocaravaju jer su ostale odlicne!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam sa svojom rođendanskom Sleek paleticom oduševljena :)) i kod mene su svjetlije nijanse sasvim ok, i sve skupa se lijepo blenda i ne trusi gotovo uopće :D Toliko sam se zaljubila u tu paletu, da sam si planirala naručiti još koju. Ovo mi se čini kao lijepa neutralna paletica, ali sad nisam ziher zbog negativnih komentara oko pigmentacije prvog reda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se svidio poklon :) ja ti ipak preporučujem da potražiš neku drugu.

      Izbriši
  14. Prelepa je paleta, ako nista drugo, drzi se tamnijih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Sreća da su tamnije nijanse dovoljno lepe da se zbog njih samih ipak isplati kupiti paletu :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Imam Au naturel i obožavam ju! Apsolutno mi ne smeta što su svijetlije nijanse slabije pigmentirane jer su mat i meni je dovoljno malo boje na kapcima jer kad njih koristim u kombinaciji s tamnijima uglavnom tamnije nijanse vode glavu ulogu. :D
    Meni je ovo odličan deal i prije bi kupila Sleek nego MUA jer se njihova sjenila više truse! I njihova sjenila su uglavnom shimmerasta. Pogledaj onu novu paletu koja je izašla s mat nijansama i vidjet ćeš da su puuuuuno lošija od sleeka. ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Uvijek govorim da ću probati neku njihovu paleticu i nikako da dođe na red. A baš mi je ova lijepa, šteta što su svijetlije nijanse slabije pigmentirane, i mene to smeta :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako želiš probati, savjetujem ti da uzmeš neku s tamnijim nijansama :)

      Izbriši
  18. Uh, šteta što je samo pola iskoristivo :( ali, sreća je što to nije jedina paleta u ponudi :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Stvarno predivna paleta! Šteta što je tako loša pigmentacija pojedinih nijansi...

    OdgovoriIzbriši
  20. Šteta za svetlije nijanse, oe su osnov svakog make up-a :(

    OdgovoriIzbriši
  21. Ove tamnije nijanse mi se sviđaju. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)