petak, 6. rujna 2013.

New in #5

Nisam dosta dugo pisala new in post, stoga se nakupilo dosta toga što vam nisam pokazala. Šminka je definitivno moja ljubav i otkad sam počela pisati blog, kupujem sve više i priznajem da sam ovisna i da uživam u tome. Želim samo napomenuti da moji new in postovi ne znače da se hvalim ili želim nešto, već čisto da vidite što sam novo kupila te mi tako možete reći ako želite neku recenziju i slično. Ja osobno uživam u ovakvim postovima, stoga se nadam da se sviđaju i mojim čitateljima.



Neke stvarčice poklon su od prijateljice koja mi ih je donijela iz Pariza (hvala Lari :*), a ostale sam kupila ili su mi pomogle nabaviti druge kolegice blogerice. Nisam htjela slikati gelove za tuširanje, šampone, losione i slično jer to uvijek kupujem i nije mi zanimljivo slikati.



Kao što je za očekivati od mene, najviše sam kupovala dekorativu jer ju ipak i najviše volim.



Vidite ovu predivnu kutiju i šalicu s poklopcem? To su suveniri iz Pariza i jako mi se sviđaju, tako da zauzimaju posebno mjesto na polici. Illamasqua bronzer kupila sam od Ane s Maybe's New start, kao i Sigma kistiće koje nisam posebno slikala (vidi se jedan lijevo) jer ih nisam stigla oprati i osušiti. Sleek rumenilo u nijansi Rose Gold tek mi je stiglo i podsjeća me na MAC Style rumenilo, ali neki kažu da je dupe za NARS Orgasm.



Sve p2 proizvode nabavila mi je Ana Marija s bloga Make It Beautiful kad je bila u Stuttgartu i to su ujedno jedini p2 proizvodi koje imam. Golden Rose ruževe nabavila mi je divna Maja  s Missundaztood's Fragrance and Makeup Bloga (tri od četiri, jedan sam kupila kad sam išla u Osijek i bila sam presretna što sam ih jednom i ja našla).

Od lakova sam kupovala više jesenske nijanse, a dva sam dobila i na recenziju od KKCenterhk.



Znate da sam velika obožavateljica ruževa, stoga sam ih kupila nekoliko... I usput sam naručila i novi stalak za ruževe jer ih više nemam gdje slagati.



Namjeravala sam recenzirati Golden Rose ruževe, ali oštetili su im se vrhovi zbog preloše ambalaže, stoga fotografije ne bi bile baš lijepe. :/ p2 ruževe i Revlon Lip Butter svakako planiram recenzirati. I da, Revlon Lip Butter najdraži mi je proizvod za usne ovoga ljeta i nadam se da ću ih kupiti još.


Yves Rocher maske od šipka i limete dobila sam na poklon i mirišu savršeno <3 Planiram napisati recenziju prvom prilikom.



p2 baza za masnu kožu stigla je iz Stuttgarta, a Maybelline Dream Smooth primer iz Pariza!



Sleek Au Naturel paleta tek mi je stigla i jedva čekam isprobavanje! Šljokice su poklon od Maje :)



Chanel no. 5 sapun dobila sam na poklon i miris je predivan, cijela soba miriši po njemu iako je još u kutiji.

Eto, to bi bio moj new in post u posljednje vrijeme :) Što ste vi kupovali?

Mirna <3

Broj komentara: 49 :

  1. Ja ću na stranu staviti kozmetiku jer je ova šalica nešto najbolje što sam vidjela u posljednje vrijeme aaaa želim ju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, drago mi je da ti se sviđa :D

      Izbriši
    2. Ajme i ja sam prvo snimila šalicu, predobra je! I daj nam što prije recenziju Sleek palete! ;)

      Izbriši
  2. Divne stvarčice :) Šalica je preslatka i prezakon :) A od dekorative jedva čekam recenziju Sleek palete i rumenila, te p2 proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni noviteti, većinu sam isprobala tako da vjerujem da će ti se sve svidjeti. Sleek paleta je divna, a rumenilo i sama trošim već danima. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kraaaaasni noviteti, i ja obožavam ovakve postove.... :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Stvarno lijepi noviteti, Sleek paleta mi je predivna jer to su definitivno moje boje sjenila koje volim i najviše koristim. Također mi se jako sviđaju i lakovi i to svi... I jako me zanima p2 baza za masnu kožu pa se nadam da će uskoro biti i recenzija kada ju isprobaš. Uglavnom divne stvarčice i sada mi samo preostaje čekati nove postove sa recenzijama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, bit će recenzije vrlo brzo :) i ja volim te nijanse sjenila :)

      Izbriši
  6. Ne vidim dalje od prekrasne šalice, ne vidim!!!!! <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  7. A mene baš zanima kakve su nijanse Golden Rose ruževa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno mi je žao, ali jednostavno su oštećeni :(

      Izbriši
    2. a jel može bar swatchevi na ruci i na usnama? ne moraš slikat same ruževe u tubi... =P

      Izbriši
  8. Divni, divni noviteti. Lakovi su svi prelepi, posebno ovi u okruglim bocicama. Bas su zanimljivi. Sto se tice GR ruzeva, nemoj da te to spreci u recenziji. Nekoliko puta svaki premazi preko usana, tako da im ponovo oblikujes vrh i eto resen problem. Zbog onih kojima to mozda smeta, navedi u postu da su ruzevi bili osteceni, ali da si ih zbog njihove lepote ipak odlucila popraviti, slikati i napraviti recenzije.

    A i kako recezirati nesto, ako prvo ne probas i ne testiras :) Eto, pa cekam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još ćete me svi navesti da na kraju i napišem recenziju, haha :) vidjet ću još, jedan je baš jako oštećen, možda njega izostavim. Ti okrugli su novi, vidjet ćemo i jesu li dobri :)

      Izbriši
  9. Prekrasno! Paleta je diiiivna <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni su ti noviteti, a šalica je prekrasna, zaljubih se u nju <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Sve je lijepo, ali šalica mi je preslatka <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma sve je prelepo! Mnnogo mi je zao sto su se GR ruzevi unistili, to se i meni jednom desilo. Mnogo se lako odvrcu i onda udare u poklopac. Zanima me kakvi su :( Ali dobro bar ce biti p2 ruzevi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja, s obzirom da vas je puno pitalo za njih, mislim da ću napraviti post sa swatchevima bez da ih slikam posebno :)

      Izbriši
  13. Krasni noviteti. :) Sviđaju mi se Sleek stvarčice, a šalica i kutija su preslatkee *-* vidjela sam u njemačkom KIK-u neku kao posudu za bombone i sl. isto u obliku muffina, baš mi je žao što ju nisam kupila. Možda je pronađem kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* potraži, da se i kod nas naći dobrih stvari :)

      Izbriši
  14. Prekrasne su ti sve stvarčice, posebno kutijica iz Pariza :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Samo da kazem novost (bar za mene) u Mulleru (na trgu) sam vidjela Revlon lip buttere, neke prastare nijanse, ali eto nisam opce znala da ih ima kod nas, ak sam samo ja neznalica onda nis :) pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  16. imam i ja još dosta noviteta,sto kazes,nije da se hvalim sto zelim već da pokazem sto sam kupila u zadnje vrijeme.čekam da mi još dođe paketić iz zg-a a zatim ide još jedan new in. a mozda i pričekam da dođu novi rt kistovi pa da sve skupa stavim :)

    OdgovoriIzbriši
  17. ja sam barem predvidljiva - meni su lakići odmah upali u oko ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Od svega imam YR masku sa limetom i, moram da te razocaram, ali meni nije bila nista posebno. Ima mi neki placebo efekat, gde je ja koristim pred neki izlazak, kao da dam kozi taj ,,glow'', ali na duze staze nista posebno ne radi.

    OdgovoriIzbriši
  19. Prekrasan new in post sa 80% proizvoda koje i sama volim a ostatak mi je vjerovatno na wl ;) ... zaista prekrasan new in i uživaj u svemu.

    OdgovoriIzbriši
  20. Imam i ja ovu masku od nara i htjela sam da napisem recenziju jer sam odusevljena a vidim niko ih ne kupuje, steta :/ trebali bi. Nadam se da i tebi odgovara. Divan new in :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju tek jednom isprobala pa ti ne mogu puno reći, ali mi divno miriši :) hvala :*

      Izbriši
  21. ''Vidite ovu predivnu kutiju i šalicu s poklopcem? ''
    nego šta!!! ja do ludila obožavam kutije i tako metalne ambalaže <3
    odmah sam primetila i htela pitati šta je to :DDD
    kako mi se dopadaju noviteti !!!

    OdgovoriIzbriši
  22. ''Vidite ovu predivnu kutiju i šalicu s poklopcem? ''
    nego šta!!! ja do ludila obožavam kutije i tako metalne ambalaže <3
    odmah sam primetila i htela pitati šta je to :DDD
    kako mi se dopadaju noviteti !!!

    OdgovoriIzbriši
  23. Aaaaaaaaaaaaa, jel' to moj omiljeni She lak? :D
    Divni noviteti, sve do jednoga! Da barem mogu zagrebati po ekranu laptopa i osjetiti miris parfema <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)