četvrtak, 8. kolovoza 2013.

MAC Dollymix rumenilo (recenzija)

MAC rumenila poznata su po svojoj kvaliteti i vjerujem da većina blogerica ima bar jedno, ipak je riječ o kultnom proizvodu koji morate imati. Ovo je tek drugo MAC rumenilo u mojoj kolekciji i jedva čekam priliku da kupim još koje. Dollymix nijansu odabrao mi je njihov vizažist u Ateni kojem sam prepustila izbor jer ja se stvarno nisam mogla odlučiti koje bih uzela, sva su jednostavno predivna.


Za 21,50 eura dobijete 6 g fantastično pigmentiranog rumenila koje traje i traje. Ako preračunamo, to bi bilo oko 150 kn što možda zvuči puno, ali čisto za usporedbu, Bourjois rumenilo sadrži 2,5 g i
košta 65 kn. I vi sad procijenite je li ovo isplativo. Dolazi u crnoj kartonskoj ambalaži s otvorom kako bi se vidjela nijansa.


Rumenilo je u kvalitetnoj plastičnoj ambalaži koja vam se ujedno i razlikuje od kopija MAC rumenila na što biste trebali obratiti pozornost kad kupujete online. Slova na originalu nešto su deblja i dublje zarezana i sama plastika izgleda kvalitetnije.
Dollymix ružičasta je nijansa s gotovo neprimjetnim sjajnim česticama vidljivim tek kad se dobro zagledate u rumenilo. Pigmentirano je i traje na licu satima bez problema.


Nije mi izazivao prištiće na obrazima te se lako nanosi kistom za rumenilo. Ne trusi se. Nijansa je tamna ovisno o slojevima koje stavite na lice. Ja volim kad izgleda prirodno.


Bez obzira na to volite li ovakve nijanse ili ne, ova je prilično neutralna i dobro stoji i svjetlijoj i tamnijoj puti (kupila sam ga dok još nisam potamnila).


Ako ste u potrazi za kvalitetnim rumenilom koje je postojano i pigmentirano, ja vam svakako preporučujem ovo. I, naravno, na moju WL ide još priličan broj MAC rumenila jer vrijede svake kune. :)

Mirna <3

24 komentara :

  1. Prav z veseljem bi preizkusila kak Mac blush, tale izgleda prekrasno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da sam valjda jedna od rijetkih koja nije luda za Macom :D .Ok htjela bih par njihovih proizvoda ali nisam bas nesto luda za njihovim stvarima. Unatoč tome, ovo rumenilo mi je stvarno krasno,jako volim pinky nijanse. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se slažem sa Mell. i potpisujem njezin komentar. Ostala sam totalno ravnodušna u B. na cijeli MAC asortiman.

      Izbriši
    2. Kako se samo ukusi razlikuju :) Ja se nisam mogla odlučiti što bih prvo kupila :)

      Izbriši
  3. Mell, nisi jedina. :P Ni ja nisam luda za njihovim proizvodima. Jedino mi se ruževi sviđaju, no ostali proizvodi me jednostavno ne privlače. No nijansa rumenila je stvarno divna. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prelepo je i jedno od najtraženijih!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja obozavam ovo rumenilo. Prelepo je <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Dollymix je prelepo rumenilo..:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasno izgleda rumenilo :) Da si bar poslikala na licu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Htjela sam, ali fotić trenutno nije kod mene, a na mobitelu je boja nerealna :)

      Izbriši
  8. Ovo je tako lijepo i kvalitetno rumenilo, jedno od mojih najdražih :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Obožavam ovo rumenilo. Zimi samo njega trošim, ostale tu i tamo. Slažem se da lijepo stoji i na tamu i svijetlu put.

    OdgovoriIzbriši
  10. Stvarno je predivno! Za sada imam jedan MAC ruž i sa 100% sigurnošću mogu reći da mi je najdivniji i najbolji ruž kojeg imam - trajnost, tekstura, razmazivanje... ma sve... Mogu samo zamisliti koliko su im i ostali proizvodi dobri :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivno je rumenilo :)) ja (sram me bilo), nemam još ništa od Macovih slatkiša u kolekciji, ali nadam se uskoro da ću i to promijeniti :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)