nedjelja, 14. srpnja 2013.

Benefit: The Bronze of Champions

Jedna od predivnih stvarčica koju sam kupila upravo je Benefit set za oči, usne i obraze: The Bronze of Champions. Kupila sam ga u Sephori u Ateni koja je sama po sebi vrijedna divljenja. Zamislite onaj osjećaj kad uđete u trgovinu na dva kata punu šminke koja je kod vas nedostupna, a vi sada imate priliku kupiti nešto što ste dugo željeli... Divno! Što se samog seta tiče, dvoumila sam se između njega i Coraliste, ali odluka je pala ipak na ovaj. I tako se našao u mom vlasništvu.



Cijena mu je 35, 50 eura (oko 270 kn) što je dosta s obzirom da u ovom setu dobivate mini proizvode, a ne u njihovoj uobičajenoj veličini, ali nije mi žao što sam kupila jer ipak je ovo Benefit koji se ne isplati naručivati s ebaya zbog shippinga, a koliko sam vidjela, neki online shopovi ne šalju njihove proizvode u Hrvatsku. Tako da vam preporučujem da svakako pogledate njihove police kad se nađete u Sephori. 




Na prve dvije fotografije možete vidjeti prednju i stražnju stranu samog seta. Inače, on dolazi u kutiji čija je prednja strana indentična prednjoj strani seta, a na stražnjoj se nalaze slike proizvoda koji dolaze u setu. Pakiranje je fantastično! Posebno, drugačije, praktično... Sadrži tips & tricks te ogledalo.



U setu se nalaze: 

  • highlighter Watt's up! (2,5 g) - odličan highlighter koji mi je jedan od dražih proizvoda u setu. Lako se razmazuje, praktičan je jer je u sticku, ostavlja lagani zlaćani sjaj i dugo ostaje na licu.
  • kremasto sjenilo bikini-tini (3,2 g) - od svih proizvoda, ovaj me se najmanje dojmio. Ne zbog kvalitete, već zbog pakiranja. To je mala staklena posudica u koju vam prst jedva stane, a tekstura mu je takva da se ne nanosi lako kistom. 
  • bronzer hoola (3 g) - idealan bronzer za konturiranje, mat je, dugotrajan, postojan i odgovara i svjetlijoj i tamnijoj puti. Primijetila sam da se malo trusi, ne znam je li tako i s velikim pakiranjem?
  • sjenilo u kamenu thanks a latte (1,2 g) - koristila sam ga nekoliko puta i mogu reći da me oduševila njegova trajnost na očima te visoka pigmentacija. Preporučujem!
  • maskara they're real! (3 g) - trebam li što više reći osim da ju kupujem i u zasebnom pakiranju? Dugo sam tražila idelanu maskaru i ova me stvarno oduševila jer se ne razmazuje lako, daje volumen i ne trusi se.
  • sjajilo za usne hoola - isprobala sam jednom, znate da ja nisam ljubiteljica sjajila, tako da nisam baš objektivna kod recenziranja. Nijansa je lijepa, ali odmah sklizne s usana.
  • kistić - nepotreban je jer je premalen.


Swatchevi:


Dolje prema gore: bikini-tini, bronzer hoola, Watt's up!, thanks a latte, maskara, sjajilo hoola.

Ako tražite set za konturiranje koji ujedno sadrži must-have proizvode za oči, svakako vam preporučujem ovaj set. 

Sviđa li vam se? Jeste li ga isprobali?

Mirna <3

Broj komentara: 40 :

  1. Svidja mi se. Posebno mi je zanimljiv taj mat bronzer.Super izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam mini setove i imam ih nekoliko jer tako isprobam više proizvoda, ovaj ide odmah na WL, sviđa mi se jako. Hoolu imam i obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je moj prvi ovog tipa i bila sam presretna kad sam ga kupila :) nadam se da ćeš ga nabaviti :)

      Izbriši
  3. Imala sam i ja ogromno dvoumljenje izmedju ovog seta i Coraliste i ipak sam se odlucila za Coralistu :D Sjajna su oba seta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da je bilo neko drugo godišnje doba, vjerojatno bih i ja uzela Coralistu, ali ljeto je pa me ovo više privuklo :D no svakako želim isprobati i nju :)

      Izbriši
  4. Sviđa mi se. :) U osmom mjesecu ću bit u prilici kupiti neki Benefit proizvod, i nikako se nemogu odlučiti koji set da uzmem. Ako slučajno ulovim neki super popust, kupit ću odmah dva seta. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maturalac? :) Dobra zabava i još bolji shopping! :)

      Izbriši
    2. Eh nije, imala sam prilike ići, al sam ga preskočila. :) Idem u Njemačku, a tamo su dostupni Benefit proizvodi. :)

      Izbriši
  5. Odlican ulov, super mi je ovaj set:)

    OdgovoriIzbriši
  6. kako se meni sviđaju ovako pakovane stvari. Šta ću kad sam vizuelista :). Lijepo

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan!! *_* Jako želim isprobati maskaru i bronzer, a sad me zaintrigirao i highlighter :D

    OdgovoriIzbriši
  8. jako volim Benefit, znaju napraviti stvarno divne setove (poput ovog) :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Upravo ovaj set planiram da kupim na prvom sledećem sniženju :)

    OdgovoriIzbriši
  10. I very like cosmetics Benefit ;) Amazing colours!


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako je samo sladak setić, divotice unutra :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasan mi je taj set :D Svi novi setovi su mi preslatki, ali imam problem jer se ne mogu odlučiti kojeg kupit. :D U svakom ima nešto što mi ne treba, da si barem mogu sama zmiksati set po volji :D
    Lookfantastic dostavlja Benefit u HR pa se može i naručiti :) Ja cu vjerovatno Primping With the stars kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujući tebi definitivno ću bankrotirati jer nisam dosad nikad čula za lookfantastic, a imam dug popis Benefit proizvoda koje želim :D

      Izbriši
  13. Isprobala ga nisam, ali izgleda super! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Baš bih volela da probam... Naročito što mi je hoola bronzer na wish listi, a ne bih se bunila da posedujem i ove ostale divotice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš isprobati, vi bar imate Sephoru :)

      Izbriši
  15. Baš mi se sviđa... lijepo pakovanje i lijepi proizvodi :) Dobar izbor!

    OdgovoriIzbriši
  16. Pakiranje je prepreslatko, možeš ga držati u regalu :D Al' baš je divno <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Prekrasan je set, zbilja prekrasan! A i sam osjećaj koji si doživjela prilikom ulaska u Sephoru u Ateni, sigurno je bio neprocjenjiv :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)