nedjelja, 14. travnja 2013.

Proizvodi koje ne bih ponovno kupila

Iako znamo svi da se ukusi razlikuju i da vrijedi ona izreka "De gustibus non est disputandum.", ipak ću vam danas pokazati proizvode koji mi se nisu svidjeli ili su me odbili. Vjerujem da ima vas koji redovito koristite neke od ovih proizvoda i da vam sasvim odgovaraju, ali iz nekog razloga meni se ne sviđaju te ih danas planiram kritizirati. Komentiranje proizvoda za lice prilično je subjektivno, stoga mislim da je normalno ako nekima nešto odgovara, a nekima ne. Isto tako, važno je znati i dobre i loše strane nekog proizvoda kako biste stekli određeni dojam. Odabrala sam 16 proizvoda koje nikad neću ponovno kupiti, ali ima ih još, no o njima ćemo nekom drugom prilikom. Važno je napomenuti da sam prije neke od ovih proizvoda čak i koristila, ali nakon što isprobate nešto bolje, shvatite koliko je ono prethodno bilo loše.



Na fotografiju bih još dodala Garnier BB kremu koju sam proslijedila dalje te narančastu Solutions kremu koja je također proslijeđena prijateljici kojoj odgovara i zadovoljna je njome (ali i dalje ostaje na mojoj listi).
Krenut ću prvo s preparativom jer je ima manje.




La Roche-Posay Effaclar Duo - prije kupnje pročitala sam desetke pozitivnih recenzija u kojima se ova krema diže u nebesa i ljudima je učinila čudo na licima. Nisam previše tražila od nje jer imam nepravilnosti samo na T-zoni i to nije ništa strašno, stoga, ako ljudima uklanja akne, može i meni koji prištić i mitesere, zar ne? Ne. Ona je meni napravila kaos na licu. U prva dva tjedna imala sam grozno lice, ali govorili su mi da je to normalno. Nakon tri tjedna korištenja počeli su mi iskakati prištići na obrazima, a to mi se nikad nije dogodilo jer oduvijek sam imala čiste obraze i bar sam na tome bila zahvalna. Nakon što sam ju prestala koristiti na obrazima, ostavila je isušena područja koja su izgledala kao da ih je netko spalio. Užas -  najbolja riječ koja opisuje djelovanje ove kreme na mojoj koži. Mjesec dana imala je svoju priliku i čim sam ju prestala koristiti, odmah mi se lice vratilo u normalu, ali vidljivo izmučeno ovom kremom. Sutra će, na svu sreću (ili nečiju nesreću?) dobiti novog vlasnika jer ja ju više ne želim ni vidjeti.



Ove tri kreme dolaze iz Avonove linije Solutions: matirajuća dnevna, osvježavajuća i hidratantna. U biti, nemam puno reći o njima jer sam svaku isprobala jednom i nisu me se dojmile, ne znam ni zašto sam ih kupila jer mi ne trebaju. Nakon prvog korištenja, proslijedila sam ih mami koja inače ima osjetljivu kožu i odmah je dobila blagi osip i crvenilo. Od tada, one stoje i nitko ih ne koristi.



L'Oreal bazu već sam recenzirala, stoga se neću još jednom ponavljati, možete sve pročitati u postu. No, ukratko, ispušta vodu i nema nikakve koristi od nje, ne produžuje trajanje podloge i jednako se nanosi i razmazuje s njom i bez nje. Eventualno ju možete koristiti kao lagani iluminator ako vam ne bude ispuštala vodu.



Bila sam uvjerena da je ova baza u smeću i slučajno sam ju našla kad sam slagala šminku. Toliko je loša da nakon nje nisam kupila nijedan Alverde proizvod. Ona se trusi, runi, kako hoćete to nazvati. Ima užasan miris koji mi strašno smeta, sjenilo se s njom nakuplja u pregibu kapka i sve neke grudice nastanu. Sve što jedna baza treba imati, ova nema. Najgori proizvod koji sam probala.




Ja ne volim sjajila. A pogotovo ne sjajila koja na usnama ostanu 15 minuta. Imam tri nijanse ovih Max Factor sjajila (04,09 i 14) i sve su jednake što se trajnosti tiče. Ovu u sredini (09) nisam uopće koristila, samo isprobala, dok sam ostale dvije nekoliko puta stavila preko ruža. Nijanse su na usnama više prozirne sa shimmerom. Vjerujem da bi se nekima svidjele, ali meni, ljubiteljici ruževa koja zahtijeva puno od sjajila kako bi ih uopće pogledala, ova definitivno ne trebaju.



Ovo sam  Bourjois rumenilo smatrala prilično dobrim sve dok nisam isprobala MAC, Dior i Illamasqua rumenila. Ovo je pečeno i mora se doslovno strugati po njemu kako biste ga nanijeli. Kako sam uvijek u žurbi, nemam volje 5 minuta nanositi rumenilo i zato ovo ne bih ponovno kupila. Nijansa je lijepa, pakiranje također, postojanost 4-5 sati, ali ipak nije za mene.



Essence sun club paletica ima predivne nijanse i koristila sam ih sve dok nisam probala neke bolje palete i sjenila. Truse se i trajnost im je slaba strana, ali vjerujem da onima koji ne traže puno od sjenila i ne mogu si priuštiti bolja, ova sjenila mogu proći kao dobra. Ja sam ipak nešto zahtjevnija i bitna mi je i tekstura i pigmentacija i postojanost što nije baš veliki plus ovoj paleti.



U potrazi ste za maskarom koja se savršeno trusi nakon pola sata? :D Izvolite - Maybelline the falsies volum' express.  Možda sam izuzetak, ali ovo je stvarno ogroman minus jednoj maskari bez obzira na volumen koji daje. Vidjela sam kod stranih vlogerica kako imaju zalihe ove maskare i ostala zapanjena. Možda imaju drugu formulu za američko tržište? Ne znam, ali ja ju neću kupiti opet.



Volite li ribe? :D Ova baza u kombinaciji s essence pigmentima stvara ljuskice na očima pa ćete izgledati kao male ribice. Nju sam isto tako kupila nakon pozitivne recenzije i ostala šokirana koliko je ova baza loša, bar što se tih ljuskica tiče. Da nije njih, možda bih vam znala reći produžuje li trajanje pigmenata, ali nikad ju nisam imala duže od 2 minute.



S-he olovka za usne koja se nanosi na usne jednako teško kao obična olovka ili bojica. Morate ju doslovno strugati po usnama da bi ostavila malo boje, strašno je tvrda. Čak ju nisam nikad morala šiljiti, haha, jednostavno ju je nemoguće potrošiti (kao i koristiti). Sva sreća da je jeftina pa mi nije žao novaca.

I za kraj, na mojoj listi nalaze se i dva ruža MUA Shade 12 i LOOK by Bipa 1 nude. Ove dvije nijanse nisu nimalo pigmentirane, stoga se nalaze na ovoj listi. Ostale nijanse ovih ruževa sasvim su dobre pigmentacije, neki MUA ruževi čak mi spadaju u top 10, ali pripazite na ove dvije nijanse.

Drage moje blogerice, ako slučajno želite probati neki od ovih proizvoda i udomiti ih, odmah recite jer meni stvarno ne trebaju, a nekome će možda odgovarati (ili nećete biti kritični poput mene) i draga srca ću vam poslati. Inače sve proizvode koji mi ne odgovaraju podijelim, tako da se javite ako mislite da će nešto vama odgovarati.

Mirna <3

52 komentara :

  1. Hjoj, meni te Avonove kreme izgledaju totalno odbojno. Ne zna, nisu mi oni nekakav "materijal" za preparativu, barem kad su kreme za lice u pitanju.
    Buourjois rumenilo mi stoji u ladici samo zbog lijepe roze boje ali to je cudo tako tesko nanijeti a meni se ne da ribati po površini rumenila da bi nešto ostalo na kistu, stvarno su precijenjena.
    I da, ta essence baza mi bas i ne drzi sjenilo na mjestu, ona stara je ipak bolja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, isto je i s mojim Bourjois rumenilom :D Avon ima najbolje ruževe, ovo im ipak nije na čast.

      Izbriši
  2. Sad se setih neke devojke koja mi je rekla da koristi drvenu olovku za obrve nakon što pročitah ovo za she olovku :D :budibogsnama:
    Meni se Maybelline ne trusi, a Bourjois rumenila mnogo volim. Za bazu L'oreal se slažem 100%, očaj živi. Ostalo nisam probala, a izgleda da neću ni ubuduće zahvaljujući tebi :D
    P. S. Mislim da ti je krema bila prejaka za tvoje lice jer nije toliko problematično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi ako ti se ne trusi :D moguće, ali ne znam zašto bi mi izazvala prištiće na mjestima gdje NIKADA nisam imala kao što su obrazi :/ jasno mi je da će mi isušiti kožu, ali ovo...

      Izbriši
  3. Volite li ribe? To zvuči pomalo zastrašujuće! Definitivno znam da je ja neću kupiti.

    S većinom imam slično iskustvo, jedino mi Falsies nije bila tako loša, ali neću trčati u dućan po nju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, to mi je bila prva asocijacija :D

      Izbriši
  4. LRP Effaclar DUO mrzim od prvog puta kada sam tu vražju kremu nanijela na lice. Ujutro sam se probudila sa hrpetinom prištića i podosta lišajeva na licu, no nastavila sam ju koristit jer sam u više navrata pročitala da ''to tako mora bit''. HELL NO! Lice mi je doslovno bilo spaljeno i trebalo mu je 3 mjeseca da se oporavi. Nikad više! Što se tiče maskare, jednu takvu sam kupila u Njemačkoj i jednu kod nas. Naša se užasno trusila i formula joj je bila sva neka čudna, dok je ova iz Njemačke izdržala cijeli dan bez trušenja i davala je bolji efekt trepavicama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To su i meni rekli da tako mora biti, a na kraju kaos :( e, to me baš zanimalo, još me je čudilo kako ju hvale. Baš ću ju kupiti kad odem negdje van da ih usporedim :)

      Izbriši
  5. Inace koristim to Bourjois rumenilo i meni je jako dobro, mozda je do toga sto se nikad ne sminkam u zurbi pa i nisam primijetila da se pretjerano tesko nanosi. :D Maskaru sam prije koristila i bila prezadovoljna njome. Za MUA ruz te nijanse sam vec par puta cula da je slabo pigmentiran, no s obzirom da ruzeve i ne koristim pretjerano draze mi je kada se manje primijete. :D No, opet svakome nesto drugacije odgovara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je bilo dobro dok nisam isprobala neka bolja :) A što se maskare tiče, ne znam, možda je moja posebna, haha :D ja sam ovisna o ruževima i jako sam zahtjevna kad su oni u pitanju, no ova dva su baš baš loša.

      Izbriši
  6. Primijetila sam da je dosta popularna Effaclar Duo i primijetila sam je ljudi ili obožavaju ili preziru. Ja je osobno nisam probala, tak da ne mogu reći ništa baš o toj kremi, no koristim Effaclar K koja mi je savršena (stvarno mi je čudo napravila, inače mi je koža užasno osjetljiva), pa me čudi čitat išta negativno o jednoj bliskoj kremi, ne znam. :D

    Colour Arts baza mi je super jer imam stvarno jako masne kapke i baš lijepi sjenilo za njih, no čitala sam po blogovima da iako dobro radi sa sjenilom, to nije slučaj i s pigmentima, navodno se ne drže. No ne koristim pigmente, tak da to ne mogu reć iz svog iskustva. Za Alverde bazu sam u više navrata pročitala da ne radi ništa, pa da sam je preskočila. Koju ti bazu inače koristiš? Ova mi drži nekih 6 sati, tražim sad ak ima nešto da traje duže. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju koristila isključivo s pigmentima jer mi je pretekuća tekstura kao podloga sjenilu. Ja koristim BeYu bazu koja je meni jako dobra, a ako naručuješ nešto s web shopa daljepoti.hr, možeš dobiti tester i probati ju prvo (ali i naručiti normalnu):)

      Izbriši
  7. Odlican post, smejala sam se na dosta mesta :)))
    Upravo zbog straha od takve reakcije nisam se usudila da probam LRP kremu, bojim se da tek sad necu. Bourjois rumenila su i na mojoj hejt listi, jesu lepa, ali dzaba kad mi treba po 10 minuta da sastruzem dovoljno boje, hvala, ali ne hvala. Alverde baza je i kod mene nasla put do kante. Jedino je meni Essence baza sasvim solidna uz odredjene praskaste senke/pigmente.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teško je reći kako bi ti bilo s LRP kremom, ali ili bi ti bila izvanredna ili užasna. :/

      Izbriši
  8. Baš volim ovakve postove jer svi mi imamo proizvode koji su nas razočarali i ni ne mogu svi biti savršeni i svima odgovarati. I baš zbog toga volim kad blogerice naprave i ovakve liste a ne da uvijek sve samo hvale.
    Što se tiče tvoje liste dosta toga sam i ja probala i razočarala se. La Roche-Posay Effaclar Duo meni je očajan i napravio mi je totalni nered na licu a opet neke cure ga toliko hvale...očito nekome odgovara a nekome je katastrofa, nema sredine. Alverde baza isto potpisujem sve što si rekla....katastrofa. Essence sjenila srednja žalost, lijepe boje ali kvaliteta nikakva ali ajde mogu poslužiti ponekad. Jedino s čime se ne slažem s tobom je Maybelline maskara jer meni je bila odlična i to jedna od boljih maskara koje sam imala. Ostalo sa tvoje liste nisam isprobala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da vas je dosta koji niste zadovoljni s duom :D možda je moja maskara bila izuzetak, haha :D

      Izbriši
  9. Ne odbacuj Bpurjois rumenilo ako ti paše boja, samo ga malo istrugaj jer se gornji sloj onako uhvati kao neka korica, zagrebi noktom, nožićem, čime god, ostrugaj prvi sloj i imaćeš predivno rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu probati, ali sad sam si pronašla savršena rumenila pa druga ni ne koristim :)

      Izbriši
  10. od svega ovoga sam probala alverde bazu ali tipa jednom i nisam bila zadovoljna njome pa sam je prosledila. probala sam i ovu falsies maskaru ali jako davno tako da se uopste ne secam kakva mi je bila, ali obzirom na to da je nikad vise nisam kupila-ocigledno nije bila bas najbolja :D

    drugo nista nisam probala a iskreno nesto me ni ne privlaci nakon tvojih losih iskustava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bio je i red da jednom uštedite nakon mojih postova, većinom vas nagovaram na kupnju :D

      Izbriši
  11. Ja sam probala većinu ovog, dok neke druge stvari nisam. LRP kremu ili voliš ili mrziš, nema one sredine, a baš u zadnje vrijeme čitam dosta recenzija u kojima cure pišu da im je doslovice spalila lice!
    Color arts baza meni nije bila isto ništa posebno, nije mi stvarala ljuskice, ali ima i boljih na tržištu.
    MaxFactor sjajila nisam nikada probala pa ne bih znala reći kakva su ova, no meni ne smeta što tako malo traju na usnama jer ih obožavam. Iako moram reći da u zadnej vrijeme sanjam ruževe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čini se da smo i tebe zarazile ruževima, haha :D Ta essence baza stvara ljuskice s pigmentima, sa sjenilima ne znam jer nisam isprobavala.

      Izbriši
  12. Hahahha :)) odličan post, uvijek volim čitati ovakve postove, jer se uvijek pokaže istinitom ona izreka ''sto ljudi,sto čudi''. Imam isto Bourjois rumenilo i Essence paletu, jedino s razlikom što ja ta sjenila full volim. Boje su mi divne, i imam jako dobru bazu za sjenila tak da mi traju stvarno dugo. Za rumenilo se slažem po pitanju teškoće nanošenja i vidljivosti proizvoda na koži. Po tom pitanju je Illamasqua nekoliko razina iznad. Sve u svemu, stvarno zanimljiv post i jako mi se sviđa tvoj stil pisanja :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, draga :D <3

      Da, baš, sto ljudi, sto čudi :)

      Izbriši
  13. Odličen post, jaz tudi načrtujem tak post na blogu ta teden. Od stvari, ki si jih omenila, sem preizkusila samo Essence bazo, ki pa se je meni dobro obnesla, jo pa uporabljam samo pod Essence pigmenti (z ostalimi senčili je še nisem probala). Za Alverde bazo pa sem že brala na več blogih, da puncam ni všeč. Škoda le za MUA šminko, mi je ta odtenek všeč.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nije odgovarala s essence pigmentima, pogotovo ne sa šljokicama :/

      Izbriši
  14. Sad ću vjerojatno ispasti umišljena i neznam što, ali baš me briga. xD
    Avon, Oriflame i tako ta čudesa, jednostavno organski ne podnosim. Nema šanse da kupim išta od tog. Jedino što sam ikad probala bila je neka Avon maskara koju sam dobila na recenziju. Osjećam strašnu odbojnost prema takvim brendovima.:/
    S tobom se slažem za sve što si rekla i potpuno si u pravu. Amen sister. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne osjećam odbojnost prema Avonu, imaju svoje dobre i loše strane, ruževi su im dobri, dok preparativa i nije. Dok Oriflame ni ja ne preferiram, no ne mogu reći da mi je odbojan.

      Izbriši
  15. Obozavam ovakve postove,milion puta su mi korisniji od onih u kojima se samo hvale proizvodi!
    Ni meni Efaclar nije odgovarala:-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, gdje ste bili svi kad sam ju kupovala :( tada su je samo hvalili :/

      Izbriši
  16. meni je falsies bila sasvim uredu maskara, nije mi se trusila, jedino ono nakon10sati... ovo za alverde potpuno se slažem, meni općenito ništa ne valja od njih! onak, ne kužim kak su na tržištu, ne poznam nikoga tko koristi nešto njihovo, obično im smrde neki proizvodi... -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se moja trusila nakon sat vremena, ali izgleda da je u pitanju poseban primjerak, haha. Slažem se s tobom :/

      Izbriši
  17. Ovo rumenilo jest krasno, ali zbilja se treba namučiti dok ga staviš :D Ali lijepo izgleda na licu. E sad, omjer cijena - kvaliteta - lakoća nanošenja. U sukobu su totalno. Tko voli neka izvoli. Ja još uvijek nisam na čisto s tim rumenilom.
    Maybelline maskare ja recimo obožavam, sve su mi dobre :D
    Sjajila ni ne koristim baš tako da nemam što za reći o tome.
    Ja imam I <3 stage Essence bazu za sjenila koja mi je odlična - ne znam jesi tu probala, ali ta je s obzirom na cijenu, izvrsna. Ja se kunem u nju :D Ali opet, ovisi sve koliko su ti masni/zahtijevni kapci.
    Eto, zato je dobro da si međusobno tipkamo, sto ljud sto ćudi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, sve bi bilo super kad bi se lakše nanosilo :) ni ja baš ne koristm sjajila, haha. Nisam ju probala, ali čula sam da je okej :)

      Izbriši
  18. Meni Maybelline maskare nikad ne odgovaraju, peku me oči od njih i to mi je skroz žao zato šta mi se ambalaža jako sviđa. :D A Alverde vidim da imaju il super il katastrofa stvari, baš su ono krajnosti. Baza stvarno ne služi ničem, al recimo njihove olovke za oči su mi super.
    I ak ne voliš sjajila, zašto si ih kupila čak 3, pa još ista? Ne kužim? o.O
    Inače sam tek sad naišla na tvoj blog, jako mi se sviđa i ideš mi u Bookmarks. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedno sam dobila, a dva sam kupila jer je bila neka akcija. Ma, kupujem ja svašta :D drago mi je da ti se sviđa :)

      Izbriši
  19. Draga, čekiraj http://it-is-not-just-makeup.blogspot.com/2013/04/liebster-nagrade.html :* :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Od navedenog sam isprobala Effaclar Duo i olovke za usne. Effaclar nije za moj tip kože pa ga nisam duže koristila. Olovke su mi dobre, ali imam druge nijanse pa je očito u tome stvar.

    Ostalo nisam probala, a izgleda da je bolje da tako i ostane. :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Znaci, ja nemam pojma odnosno ne mogu da vjerujem da smo u sutini tako razlicite barem po ovome sto si napisala. Malo mi je nevjerovatno da su nam tolika odstupanja ali ocito da su neke vise sile u pitanju. Effaclar Duo mi je nesto najbolje sto sam u zivotu stavila na lice i dugujem mu cist ten kao u curice! Muz mi ga koristi i njemu je lice drasticno iscistio a toliko ga volim, ma volim do nebesa da su mi upravo stigle dvije tube koje sam narucila sa Escentuala. LRP mi je omiljeni brend sto se proizvioda za lice tice i sve mi je njihovo prekrasno. Dalje, da se malo iscudjavamo jedna drugoj hehe :)) LOreal baza mi je perfektna i koristim je svaki dan bilo samu bilo ispod pudera ili pomijesanu sa njim. Mislim da cu i nju ponovo kupiti kada je istrosim. Maybelline maskare su mi uvijek u top 3 maskare svih vremena i Falsies mi je super na trepkama. (mislim da me vec mrzis hahaha). Avon vec dugo vremena ne koristim, ima vise od godinu dana ali dobro se sjecam da su mi ove Solutions kreme bile odlicne i moja mama ih koristi i ima svoje zalihe. Ima jos :)) Max Factor bas ova sjajila su mi bas super ali dobro, ja inace preferiram sjajila a imam neku jako lijepu nijansu koja mi na usnama lijepo izgleda. I za kraj, Bourjois rumenila koja su mi divna. Hahaha evo sada citam sto sam napisala i smijem se sama sebi, nemoj pomisliti da te namjerno zezam ali ovo je fakat istina sve sto sam ti napisala. Krasno mi je sto smo toliko razlicite a toliko te volim :)) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ovo je odlično :D U biti, da, sasvim mi je normalno da imamo svi različita mišljenja i dojmove o nečemu, ovisi to i o vanjskim faktorima na koje ne utječemo kao i na kvalitetu tih proizvoda u usporedbi s drugima. Čitala sam recenziju L'Oreal baze kod tebe i sjećam se da si ju ishvalila :P sve u svemu, drago mi je da ti odgovora, i ja bih rado da je tako i u mom slučaju jer su ovako u pitanju bačeni novci. A LRP Duo nekima je super, a nekima grozan, bar su takva iskustva drugih cura :)

      Izbriši
  22. Hahaha i meni su neki MUA karmini u Top 10, toliko su dobri da mi je zao sto nisam narucila duplo :D
    Citala sam kako je mnogima Alverde baza jako losa, ali verovala ili ne, meni senka traje i vise od 12 sati sa bazom! Brzo se susi pa moram i brzo da je nanosim, inace ce biti skupljena na nekim delovima, ali osim toga sam zaista prezadovoljna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odbijam vjerovati da ova baza može biti dobra :D

      Izbriši
  23. Slazem se za te baze i Essence i Loreal, nista ne valjaju. A Alverde dekorativa je po meni, da se niko ne uvrijedi, ako nesto voli, totalni krs, ne bih nista kupovala od njihove sminke.Ali Maybelline i Falsies i Colosal su mi super volumenske maskare, krenu mi se kruniti tek poslije duze upotrebe.
    To na slici ti nije MUA ruz 12, imam 12 pigmentovan je i malinaste boje, to je br. 4 i da, on se skroz jedva vidi, kao balzam je,ali ja recimo bas volim sto je takav :-)Al hejtujem te njihove cepove, za cas ih pobrkati, ne znam sto lijepo nisu i broj stavili na ruz,a ne samo na cep
    Bourjois rumenula jesu lijepa,ali ja ih vise ne kupujem, zbilja su pretvrda,slazem se,i za te pare ima 5 puta boljih rumenila,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lako moguće da sam pobrkala čepove :/ Imam i 4 i 14 i još neke, tako da se moglo dogoditi. Slažem se sa svim što si napisala, jedino meni maskara nije dobra :)

      Izbriši
  24. Probala sam tester te Avonove hidratantne kreme i meni je čisto ok, ali ova Essence paleta mi je bila živi užas! Jedina nijansa koju sam koristila i to za popunjavanje obrva je ona mat smeđa, i da kutijica mi se raspala nakon tjedan dana od kupnje :) ali dobro, nisu neke pare u pitanju pa i nije toliki bed...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se nije raspala, ali kvaliteta je prilično loša :/

      Izbriši
  25. Nikako onu alverde bazu ne mogu podnjeti. A krema iz avona solution, za masnu kožu mi je odlična. Samo ju ljeti koristim!

    OdgovoriIzbriši
  26. OOooodlican post i potpisujem sve sto si rekla!!! Svaka cast :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Meni je effaclar duo jedna od boljih krema za masnu kozu.I ja imam izrazenije nepravilnosti na T zoni i pomogla mi je bas u smanjenju istih.Mozda si stavila previse kreme,tj u debljem sloju si je stavila pa ti je 'spalila' lice?

    OdgovoriIzbriši
  28. ja sam također imala falsies i također mi se jako trusila, iskreno bilo mi je žao para šta sam dala na nju

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)