ponedjeljak, 8. travnja 2013.

Chanel Rouge Coco Shine (54 Boy)

Ovo je jedna od najtraženijih recenzija mojih čitateljica, tako da sam ju odlučila što prije napisati. Za početak ću vam ispričati koliko sam zapravo željela ovaj ruž i kako je sve počelo. Ljubav na prvi pogled (često se zaljubljujem u ruževe, već ste mogli primijetiti) dogodila se prije 10 mjeseci kad sam ga slučajno vidjela na nekoj stranici. Malo sam istražila i pronašla informacije da ovaj ruž košta 250 kn što je za mene jako puno jer ipak se ja još uvijek školujem i ne zarađujem (izuzevši na ocjenama i natjecanjima :D). Još jedan problem bio je što nema Chanel u mom gradu, tako da sam ga mogla kupiti samo kad bih išla u Osijek. I tako bih ja došla u parfumeriju Iris, spremna i sigurna u kupnju i na kraju se predomislim jer za te novce mogu kupiti nešto pametnije. I onda kupim neki drugi ruž, neku maskaru, bilo što, ali nije ovaj ruž. Tako sam za Božić kupila Estee Lauder set, a isto sam planirala ovaj ruž. Sve u svemu, stalno sam pričala o njemu i kad me je dečko pitao što da mi kupi za Uskrs, odmah sam rekla: "Chanel ruž!" I eto, tako se on našao u mojim rukama i nitko nije bio sretniji od mene. 






Što kaže Chanel?

Blistav ruž za usne sa sjajnim efektom i polutransparentinm finišem; 8-satna hidratacija. Upotrebljivno nakon otvaranja 18 mjeseci.

Kao što sam već napomenula, cijena ruža je 240-250 kn, ovisno o parfumeriji (funny fact: 1 kg ovog ruža koštala bi 80 000 kn :D), a sadrži 3 g.  Ja sam ga dobila u nijansi Boy koja je nježna roza sa sjajnim česticama. Te su sjajne čestice sitne i decentne, tako da mislim da bi se svidjele i ljubiteljicama mat ruževa.



Što se ambalaže tiče, ona je jednostavno čisti luksuz. Crna kvalitetna plastika (ljubiteljica otisaka prstiju) i metalni zlatni prsten i unutrašnjost. Na vrhu se nalazi nezaobilazan Chanel znak kojima je poznat vjerojatno svima. 



Mene tekstura najviše podsjeća na balzam za usne, ali to mi se sviđa i ponekad mi baš odgovara nositi "lakše" ruževe. Pigmentacija je prosječna, ali ovo nije tipičan ruž, već hidratizirajući pa je i njegova formula nešto drugačija.



Nanosi se lagano i ugodan je na usnama. Ne bih baš rekla da pruža 8-satnu hidrataciju, ali hidratizira 3-4 sata. Najveći minus mu je postojanost. Na mojim usnama izdrži 2-3 sata što je zapravo prosječno kao većina ruževa, ali za 250 kn ipak je iznad prosjeka, stoga sam se nadala malo dužem trajanju na usnama. 


                                                                    dnevno svjetlo 


                                                                      dnevno svjetlo 


To bi bilo to za ovaj ruž, nadam se da vam se svidio. 

Kakvi su vaši dojmovi?

Mirna <3

Broj komentara: 47 :

  1. Stvarno je lijep, neutralna nijansa koja mislim pristaje svima ili barem skoro svima ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Boy je prelipa nijansa, ali ne dam toliko novaca za takvu "trajnost". Ja sam ka i ti, radije kupim nešto "pametnije" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, trajnost je minus, ali kad se dobije na poklon, nitko sretniji :)

      Izbriši
  3. Lijepa je nijansa jako, nježna. Svatko treba u kolekciji imati neki dugo željeni skupi ruž, što da ne. Jest da je 250 kuna jako puno, ali nije da trošiš stalno takve novce. Ja da ga imam sigurno ga ne bih uopće koristila već samo čuvala za posebne prilike neke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Ja ga ipak neću čuvati, već ću uživati u njemu :)

      Izbriši
  4. Jako mi je lijep. Inače, ime Boy je dobio po imenu njezina ljubavnika tj jedine ljubavi koju je imala. Ako nisi pogledala, obavezno pogledaj film Chanel prije Chanel ili tako nekako slično. Predivan film, obožavam ga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno ću pogledati. I hvala na informaciji :)

      Izbriši
    2. Vidi ti tu Girl in Berlin, ima i ona zgodne informacije :)) Nego, išokirala sam se na vrijednost kilograma ruža. Ispada vrijedniji od zlata :D Lijep je,samo ti uživaj u njemu :))

      Izbriši
    3. Pa da, i od zlata je skuplji, haha :) Hvala, hoću :)

      Izbriši
  5. Predivna nijansa, baš po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan ruž i odlično ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas je leeep. Mada meni bi tesko bilo da dam puno para na ruz koji nije jako uocljiv i pigmentovan. Sta ja znam. Kad vec dajem pare da se vidi iz daleka!

    OdgovoriIzbriši
  8. boja je prekrasna. šteta sto tako kratko traje na usnama :(

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlicna nijansa, pristaje svakom, i svakoj prilici, i za dan i za noc. Super si odabrala ako si vec dala toliki novac na njega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ja dala, napisala sam da sam ga dobila na poklon ;)

      Izbriši
  10. Preleeeeeeeeeeeeeeep jeeeeeeeeeeeee! Na usnama ti divno izgleda. Ja još nisam moj probala, moram ovih dana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja cu malo, kao Magica, da razvlacim jer je diiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaan! :) Gledam slike sa blagim strahopostovanjem.

      Izbriši
    2. Hvala cure, drago mi je da vam se sviđa :) Magi, isprobaj i ti svoj pa nam javi dojmove :D

      Izbriši
    3. Dogoooooooovooreeeeenooooooo :D :D :D

      Izbriši
  11. Divan je, nije moja nijansa, moja je Liberte :)
    Baš ga volim i kupiću ga opet jer je moja savršena ''no make up'' boja ali da je prskupo, jeste jer ovo je ništa drugo do obojeno labelo ali mi žene smo ludeeeee! Divnooooooooo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, bome jesmo, ali što je tu je, tako muškarci vole tehniku :)

      Izbriši
  12. Divan je! :) Kao sto kaze Prase - mi zene smo lude pa bi ga i ja vrlo rado kupila. ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. LOL, stvarno si me šokirala cijenom 1 kg ovog ruža, nikada mi nije palo na pamet da to tako gledam... A stvarno je predivan i tako ti lijepo stoji :) i naravno, sviđa mi se nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaooo, mnogo je lep! Zelim ga! Znaci to cu da trazim za rodjendanski poklon (a to je, doduse, jula, ali nema veze :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) neka, ovakav se poklon isplati čekati :D

      Izbriši
  15. Daj pola kila odmah :D :D
    Divan je ruž, jedna od retkih boja koje meni stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači imaš 40000 kn viška? :P ova nijansa svima stoji :)

      Izbriši
  16. Da ja sam prije nekih godinu i pol pisala da su super ruževi ali su više kao balzam za usne nego ruž jer se stvarno brzo troše ali super hidratiziraju usne :D
    Odlična je nijasna

    OdgovoriIzbriši
  17. Ponavljam ... svaka čast dečku :) Ruž je prekrasan, volim taj oblik ruža. Puno mi je lakši i precizniji za brzo nanošenje, kad i nemaš vremena za kistić i sve detalje ... Gledam ove ruževe već duugo i nadam se da ću si uzeti jedan primjerak sad od prve plaće :)) Prekrasna je nijansa i jako lijepo leži tvojim usnama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala još jednom :) ako je prva, isplati se počastiti se :)

      Izbriši
  18. ah, meni je na WL baš ovaj ruž odavno. divno ti stoji i imaš lepe usne.
    meni ne treba kilo, dovoljno mi je i tih njegovih 3 g
    da budem srećna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) i meni je bio 10 mjeseci i napokon je došao u moje ruke. Ali, vjeruj mi, sad su se druge nijanse pojavile na WL. Nikad mi neće biti dosta :/

      Izbriši
  19. Imam istu nijansu. Slažem se sa svim napisanim, i tebi jako lijepo stoji:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)