petak, 15. ožujka 2013.

New in #1

Pokazat ću vam što se to kupovalo u zadnjih tjedan dana kod mene. Ima tu svega, od kozmetike do tehnike. Krenut ću prvo s kozmetikom. Totalno netipično za mene, ali nisam kupovala ništa od dekorative, već:

  • Batiste šampon za suho pranje kose
  • La Roche-Posay Effaclar Duo
  • Nivea angel star dezodorans
  • Avene termalna voda
  • essence lak za nokte, nijansa 33

Isprobala sam ih sve jednom, s tim da Avene termalnu vodu kupujem po ne znam ni ja koji
put, baš kao i essence lak. Nivea dezodorans mi se nije svidio i ne pruža zaštitu od znojenja i sam miris mi ne odgovara. Batiste šampon kupila sam prvi put, ovo je moj drugi šampon za suho pranje i čini mi se sasvim solidnim; koristila sam ga samo za tjeme. LRP Effaclar Duo vjerojatno je jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda. Čitala sam brojne pozitivne recenzije, tako da sam ju na kraju i kupila. Nadam se da će biti koristi od nje.


Stigla mi je i nova maska za mobitel s ebaya, nadam se da će ga čuvati i paziti kad već ja to ne radim. :D Platila sam ju oko 20 kn, čvrsta je i meni se jako sviđa.


Kupila sam i novi novčanik u Bipi za 60 kn. Obični crni od umjetne kože, ali meni se svidio jer ima puno pretinaca i sve mi bez problema stane u njega, čak i mobitel. 


Ova haljina naručena je s ebaya. Ovo je zapravo bio prvi put da sam naručivala odjeću od tamo, ali sam jako zadovoljna jer je došla u roku 2 tjedna, zapakirana, složena, s etiketom, ma sve super. A koštala je samo 60 kn. Neće mi biti žao što sam ju kupila, makar ju samo jednom obukla. Ispod možete vidjeti kako izgleda izbliza.


I za kraj, dobila sam i novi laptop. Neočekivano se pojavio na stolu u mojoj sobi i to je bila ljubav na prvi pogled. On ima Windows 8, to je jedino na što se sada navikavam jer sam dosad bila na sedmici. Kakva su vaša iskustva sa osmicom? Meni se sviđa, iako mi je skroz novo.


To bi bilo sve što sam kupovala ovih dana, a što ste vi kupovali? Sviđaju li vam se moje new in stvarčice i što mislite o ovakvim postovima?

Mirna <3

44 komentara :

  1. Super, super :) Avene termalna voda - fantastična i uvijek ju imam u torbi, pogotovo preko ljeta kada nigdje ne idem bez nje :) Imam i ovaj Essence lak - famozan mi je :)
    Batiste, već znaš - za sada mi je to najbolji šampon za suho pranje.
    Laptop je odličan, i ja imam Windows 8 i super su mi, brzo ćeš se naviknuti :)
    Odjeću sam samo jednom naručila s ebaya, u pitanju je bila asimetrična suknja za ljeto i taman sam pogodila veličinu. Što se tiče nakita, redovito ga naručujem s ebaya ili si naručim komponente pa si sama napravim narukvicu :) Naručujem i torbice s ebaya, pogotovo one pismo-torba, mogu se naći za 13 kn :) Jedino još cipele na ebayu nisam kupovala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morat ću pogledati te torbice, nisam nikad previše zagledala. Nadam se da ću se naviknuti što prije :D a što se kozmetike tiče, sve se zna :)

      Izbriši
    2. :) Potraži obavezno torbice, stvarno ima preljepih i nisu skupe :)

      Izbriši
  2. Ovih dana ništa :D zadnje čega se sjećam avonov serum za kosu :D Sviđaju mi se postovi iako ponekad te samo tjeraju da si i ti sam nešto poželiš kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja taj serum :) hahha, istinito, pravo smo potrošačko društvo :)

      Izbriši
  3. prekrasan šoping,novčanik mi je super.Nedavno sam i ja gledala Nivea angel star dezodorans al ga nisam kupila.Zadnje sam si kupila Balea uljni losion za tijelo od crnog ribiza.Meni je super,lijepo se razmazuje,brzo upija i ima mi lijep miris (moj m. kaže da čudno mirim :D ) i Avon svjetlucavu anti-stres podlogu za lice (almond).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :) e baš ću pogledati taj uljni losion.

      Izbriši
  4. Novcanik, haljina i maska za telefon su presatki :)
    I ja koristim windows 8, na poetku je i meni bio cudan , ali se brzo naviknes :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Bogami i slatki i korisni noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  6. svašta lipog si kupovala, baš mi se sviđa, laptop najviše.. ja sam još na sedmici :D i u mene se svašta kupovalo (ipak mi je rođendan za koji dan, moram naći izliku za kupovanje :D) do kraja miseca ću složiti ponofno new in post kad mi sve stigne

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve ti je mnogo lepo, haljina je preslatka... Ja sam kupovala baš dosta toga, sad si mi dala ideju za post :) Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđaju mi se vakvi postovi a bome i tvoje nove stvarčice.....

    Laptop je na kraju sve začinio... divno....

    OdgovoriIzbriši
  9. vakvi hahhaha mislila sam ovakvi :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma kakva je ovo mala termalna vodica? :))) od koliko ml? Moja ima 300ml i ogromna je :)
    Effaclar duo je odlican. Ja malo pauziram sad od njega ali mogu slobodno reci da su mi ta krema i gel iz iste linije popravili lice. Koristila sam jos i masku od zelene gline ali to su jedine izmjene koje sam napravila pa vjerujem da je od toga kombinovano :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je od 50 ml :) Nadam se da će i meni koristiti :)

      Izbriši
  11. divni noviteti! ja sam imala windowse xp i sad sam na 8,al sam se brzo naviknula jer mi brat ima iste na svom laptopu

    OdgovoriIzbriši
  12. Maska za mob i novcanik preslatki :)

    OdgovoriIzbriši
  13. E sad mogu komentiratiiiiii!!! Juhuhuuuuuu! Ugl, zanima me ovaj toliko hvaljeni Batiste šampon pa čekam recenziju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago :) može, čim ga isprobam i istestiram dovoljno :D

      Izbriši
  14. jao prelepi noviteti :) sve mi se svidja :) laptopic je divan :)

    OdgovoriIzbriši
  15. La Roche-Posay <3, laptop :))))) divni noviteti :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Uuuu, bravo za laptop! Lepe su mi i maska i haljinica, baš se isplati za te pare!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja samo nakit naručujem s ebaya, malo me strah odjeću.. ali haljinica je preslatka! I sve je super, slinim nad laptopom, i meni bi baš dobro "sjeo" novi, makar sam za ovaj svoj stari vezana. Najs :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je bilo, ali evo isplatilo se riskirati :) hvala :D

      Izbriši
  18. Obožavam ovakve postovi...svega po malo u jednom postu...:D što može biti bolje :D!

    Sviđa mi se ova nijansa laka i to jako a i laptop na kraju - very nice :D!

    OdgovoriIzbriši
  19. Lepi noviteti i čestitam na novom laptopu! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Krasni noviteti! Ovih dana i ja isprobavam Effaclar Duo i Batiste šampon. :) Lak izgleda super. Morat ću ga kupiti. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)