ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

MUA Eye Dust (nijanse 5 i 6)

Danas ću recenzirati MUA sjenila u prahu u nijansama 5 i 6. Nijansa 5 je tamna ljubičasta, a 6 smeđa sa srebrnim šljokicama. MUA proizvode možete naručiti na njihovoj stranici ili kupiti u VB. Sve što ću pisati, odnosi se na oba sjenila.



Oba sjenila sadrže 1,5 g koji će vam prilično dugo potrajati. Cijena je 2 funte (oko 18 kn) što je stvarno povoljno. Na vrhu se nalazi otvor promjera oko 0,5 cm. Jedini način nanošenja je tankim kistićem koji je dovoljno uzak.



Oba sjenila sadrže sjajne čestica, iako su kod smeđe nijanse puno više primjetne. Oduševila su me pigmentacijom, ali još više postojanošću. Imala sam ih 7 sati (s bazom), a da se nisu nimalo pokvarila. Vjerujem da bi još izdržali da ih nisam skinula. Kako su ovo sjenila u prahu, morate biti oprezni kod nanošenja baš kao i s pigmentima. 


Swatch s blicem.

Bez blica.

Svakako vam preporučujem ova sjenila jer su doista odlična, a evo i konačna ocjena:
  • pigmentacija: 5
  • postojanost: 5
  • cijena: 5
  • dostupnost: 4
  • ambalaža: 4
U svakom slučaju, ako budete nešto naručivali s MUA stranice, svakako potražite ova sjenila jer mislim da nećete požaliti, a i 2 funte nisu puno.

Jeste li ih isprobali? Koja su vaša omiljena sjenila u prahu?

Mirna <3

Broj komentara: 29 :

  1. ova nisam do sad probala ali bi mogla. svida mi se ambalaza jer mi se cini da se manje prospe nego kod pigmenata :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, pigmenti se više prosipaju :)

      Izbriši
  2. Sucker sam za svime glitterastom. Nisam probala, ali sumnjam da ću naručivati nešto od MUA opet. Čisto jer mi se ne da plaćati poštarina. Ali možda će imati koju akciju besplatne poštarine..

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam ih naručila (baš ova dva) sa svojom prvom MUA narudžbom i poklonila sam ih neotvorene bratovoj curi jer sam skužila da imam sličnih nijansi doma, a ionako ih uvijek mogu naručiti :) Ona je rekla da su joj odlično pigmentirana i da su joj stala cijelu noć :) Stvarno je bila toliko zadovoljna da me zamolila da joj naručim još neke kada budem naručivala sljedeći put. Za 18 kn je to i više nego odlično :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo izgledaju, ali ja više volim kada su stisnuti jer sve što je ovako slobodno (pigmenti i sl.) jednostavno rjeđe dolazi na red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvar ukusa :) i ja više volim kruta sjenila, ali ponekad volim probati i nešto novo.

      Izbriši
  5. Prelepe su nijanse, bas sam se razmisljala da li da narucim neke njihove senke.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izgledaju, ali bih ja napravila takav svinjac da bi mi se sve sljastilo za vjek vjekova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ali dalo bi se to srediti vježbom :)

      Izbriši
  7. Baš su me zanimale ove MUA pigmente! Hvala na recenziji

    OdgovoriIzbriši
  8. Mnogo mi se dopadaju... Sad ću malo da proučim njihov sajt, ja baš volim ove praškaste senke, možda čak i više od običnih (verovatno sam jedina na svetu):D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pigmentacijom su u prahu često bolja od običnih sjenila :)

      Izbriši
  9. Sad sam ljubomorna na svih koji recenziraju MUA-u jer meni paket nije stigao i dobila sam novac natrag... uhh... i ne znam zašto ali ne mogu uvijek komentirati na tvom blogu, ne pojavi mi se uvijek opcija otkad imaš ovaj dizajn zato ti ne pišem svaki put :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao :/ ne znam što se događa s komentarima, evo već si 2. koja mi to kaže, ali ja stvarno ne znam što se događa :(

      Izbriši
    2. problem je sa dinamičkim prikazom bloga. ja ga stavim na classic jer kad je na magazine ili mozaik nevidim pola posta niti mogu komentirat.

      Izbriši
    3. Ne znam zašto je tako, ali valjda će se unormaliti.

      Izbriši
  10. Stvarno su lepe boje, ali nekako me još nije uhvatila MUA manija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dok ne isprobaš, nećeš ni znati što propuštaš :)

      Izbriši
  11. pigmente ne koristim al koliko vidim nezgodna je ambalaza. mozda da je taj otvor mrvicu veći. imam njihova sjenila ali nisam nesto pretjerano zadovoljna zbog loše pigmentacije pastele palete

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ne možeš koristiti bilo koji kist zbog malog otvora, ali pigmentacija je super.

      Izbriši
  12. nisam probala ali ove dve boje su odlicne :) hmmm mislim da nemam nijednu senku u prahu :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)