subota, 2. ožujka 2013.

Favoriti u veljači

Dragi moji, napokon nam se bliži proljeće, zima je gotovo iza nas, stigao je ožujak, priroda se budi i sve je nekako ljepše. Tako ću vam ja danas predstaviti proizvode koje sam najviše koristila u veljači i mogu reći da  su dobri i svima ih preporučiti. 






Našlo se tu svega, i preparative i dekorative. Krenut ću s preparativom: 


  • Balea Young gel za tuširanje Sweet Wonderland- predivan gel za tuširanje koji miriši identično kao čokoladno mlijeko! Intenzivan miris ili će vam biti savršen ili užasan, tako sam se bar ja uvjerila sa svojim frendicama, neke su ga kupile čim su ga pomirisale, a drugima je bio katastrofalan. Sve u svemu, meni je savršen i obožavam ga! Cijena 10 kn za 250 ml
  • AVON naturals spray za tijelo sa šipkom i mangom- još jedan proizvod fantastičnog mirisa, nema mi ništa draže od našpricati se njime prije spavanja. Ne njeguje, već samo miriši, ali zato sam ga i kupila. Cijena oko 25 kn za 125 ml
  • next just pink krema za ruke- ovu sam kremu kupila u Bratislavi u next-u, ali nisam ju koristila, već mi se sviđala pinky ambalaža :D kako je zima isušile i moje ruke koje inače nisu toliko osjetljive na hladnoću, sjetila sam se nje i sada ju svakodnevno koristim. Njeguje i hrani kožu, prava za mene. Cijena oko 3 eura za 50 ml
  • NUXE Eau de Mousse Micellare aux 3 roses- ako ne znate francuski, riječ je pjenastoj micelarnoj s micelama triju ruža. Ugodnog mirisa, ne iritira, skida i šminku s očiju, a ja ovih 50 ml imam već dosta dugo. Cijena oko 50 kn za 50 ml
  • Balea njegujuće maramice za čišćenje lica i odstranjivanje šminke- prvi sam put kupila malo pakiranje ovih maramice kad sam bila na putu i sve od toga dana, ne mogu živjeti bez njih. Ja sam vam jedna od onih lijenih koji nakon što vikendom dođu kasno kući, nemaju volje za skidanje šminke, nego koriste maramice što mi je brže, jednostavnije i još super skidaju maskaru, tako da nemam što više reći osim da su savršene. Cijena 12 kn za 25 komada


Što se dekorative tiče, tu sam imala problem odabrati samo nekoliko proizvoda, tako da sam uzela top 6 iako bih mogla još minimalno toliko odabrati.

  • MAC rumenilo u nijansi Style- lijepo rumenilo boje breskve sa zlatnim česticama. Dugotrajno, postojano, pigmentirano i na žalost, tako nedostupno. 
  • MaxFactor False Lash Effect 24 hours- kako je u veljači bilo dosta snijega, bila mi je potrebna vodootporna maskara koja mi se neće razmazati i to upravo ova maskara koja doslovno može stajati 2 dana na trepavicama, ali je užasno teška za skinuti. Ipak, obavlja svoju dužnost. Cijena 100 kn
  • Labello fruity shine jagoda- neizostavan proizvod svake zime koji je vjerojatno svima poznat. Miris je savršen i još njeguje usne.
  • Estee Lauder ruž u nijansi Sugar Honey- ovaj ruž kupila sam u setu zajedno sa sjajilom i olovkom za usne, ali njih malo rjeđe koristim za razliku od ovog ruža. Mene je najviše očarala ambalaža koja je pravi luksuz (kao i cijena), ali i lijepa nude nijansa. 
  • MUA hide & conceal korektor- korektor koji je jako dobar za jednu funtu, ja ga koristim za prekrivanje nepravilnosti i podočnjaka.
  • BeYu lak za nokte u nijansi 173- ovo je lak visokoga sjaja u jednoj tamno ljubičastoj nijansi (ujedno i mojoj najdražoj boji), dugotrajan, kvalitetan, žao mi je što imam samo jedan. Cijena oko 35 kn za 8 ml

To su bili moji favoriti ovaj mjesec, koji su vaši? Imate li neke od ovih proizvoda?

Mirna <3

Broj komentara: 37 :

  1. Obožavam ove Balea Young za tuširanje! Ovaj nisam probala ali imala sam prije 2 ili 3 i bili su odlični!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ih imala nekoliko prije, ali nijedan nije mirisao ovako dobro :D

      Izbriši
  2. Što je divan taj EL ruž! Zanimljivo deluje i Nuxe micelarna, a nikad ne bih pomislila da su Baleine maramice tako dobre.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predivan je :) da, nitko ne bi rekao, ali meni su super i puno su mi bolje od Nivea, Alverde i L'Oreal maramica.

      Izbriši
  3. Ova kremica za ruke mi je preslatka sa tim srčekima tako da me čudi što si pala na ambalažu (i meni se to često događa).
    I sviđa mi se ovaj ljubičasti lak jer je i meni to omiljena boja ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, a budimo realni, svrha lijepe ambalaže upravo je tu da nas privuče :)

      Izbriši
  4. Evo te maskare koja se nikako ne da skinuti :D Imam Nuxe micelarnu i miriši savršeno!! Ruže su i moje omiljeno cvijeće, pa sam zaljubljena <3 Nikako se ne mogu sprijateljiti s maramicama za skidanje šminke. Ali iz iskustva znam da su Baleine super. A gelovi za tuširanje,mmmmm. Koristim samo njih! Favoriti su ti supač ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš to :D nadam se da ćeš se uspjeti sprijateljiti s maramicama jer one ti mogu olakšati život kad si umorna i lijena :D drago mi je da ti se sviđaju :)

      Izbriši
  5. Jao moram sto puta da osvezavam stranicu dok mi se pojvai opcija za komentarisanje. -.- No, vredno je! :D Svasta novo vidim, a za divno cudo nemam nista od ovoga. :/ Mada mi se svidja EL pakovanje ruza. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost, ne znam u čemu je problem, ali drago mi je da si uspjela na kraju :) pakiranje je uistinu predivno :)

      Izbriši
    2. I ja imam problem sa komentarisanjem ovakvog izgleda bloga. Kod tebe i kod Sare nyx ne mogu sa racunara a kad sam na laptopu mogu :S ne znam zbog cega.

      Izbriši
  6. Nuxe ruža, ajme predivno!! Ja imam tonique douche iz ove linije i fenomenalan je, kao da sam ušla u vrt ruža :) I ovaj gel za tuširanje od čokolade - mljac :)
    Vidim da volimo slične stvari :)
    MAC je moja tiha patnja, a teško je dostupan. Ja na žalost nemam nikog tko bi mi ga donio ili kupio, neke online stranice teško da dostavljaju, ali nešto se može naći na ebayu. Upravo sam prije tjedan dana naručial s ebaya svoj prvi MAC proizvod, jedva čekam da stigne iz USA.-a :) Imaš li neku posebnu stranicu odakle naručuješ MAC?

    Moji favoriti ovaj mjesec? Uh, ja nikada sve što imam ne uspijem potrošiti u samo jedan mjesec, a i nekako mi je draže da mi traje duže i da si mogu kupiti neke druge stvari :) Volim ovaj mjesec Avon Senses Seventh heaven kupku, Golden rose lakove (koji su mi napokon stigli), Carita Paris Ideal hidratation kremu za lice, L?Oreal le blush rumenilo... ima dosta toga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam posebnu stranicu, na žalost, ali mislim da je najsigurnije kupovati MAC kad se putuje negdje ili kada ti netko kupi jer su kopije doslovno češće od originala. Ma neću ja još dugo potrošiti sve ovo, ali su obilježili veljaču :)

      Izbriši
    2. Draga, tnx na odgovoru :)

      Izbriši
  7. Od ovih konkretno nemam,ali također volim isprobati od balee mirisne gelove najčešće mi se najviše svide oni le.Na tvoju preporuku ću probati i njihove maramice jer sam vikendom također tako lijena i izluđuje me kad želim spavati a moram skidati šminku :D i da i mua korektor budem probala također :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da nisam jedina lijena :)

      Izbriši
  8. Ovi Avonovi sprejevi predivno mirišu... ja imam sada cvijet trešnje :) Nadam se da će mi uskoro doći MUA jer sam i ja naručila ovaj korektor... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam ovaj i od ljubičice :) nadam se da će ti biti dobar.

      Izbriši
  9. Nemam,ali ću si definitivno kupiti ove maramice i kćerki ovaj Balein gel za tuširanje,jer ona obožava takve mirise ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da će joj se svidjeti gel, a tebi maramice :)

      Izbriši
  10. Ja imam sprej iz Avon-a, stvarno predivno mirise ali ga ja ne prskam jer mi isusuje kozu. Sve ostalo bih rado posedovala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što je tako :/ možda ga probaj samo koristiti kao toaletnu vodu :)

      Izbriši
  11. prelepi favoriti, pogotovo MAC, moja tiha patnja :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Prepei favoriti a Style mi je na WL :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Meni bi trebalo zabraniti da čitam ove postove o favoritima jer dobivam previše ideja za kupnju. Ipak...toliko ih volim čitati.

    OdgovoriIzbriši
  14. Sviđa mi se odabir. Rumenilo mi je posebno privlačno. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. nekidan sam se šnjufala s ovim gelom za tuširanje, stvarno je ludnica :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Danas sam u ljekarni uočila ovu Nuxe pjenicu i kad sjedne plaća mislim da će biti moja. Jedva čekam isprobati. Ostale proizvode sam manje više isprobala, možda ne te nijanse, ali slične i zadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je dobra, mislim da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  17. baleu sam opet jučer kupila i to maramice,avon dugooo vremena nisam imala a zelja mi je ponovo od njih imat neke proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  18. Mnogo mi se svidja ova Balea, meni uvek te stvari za kupanje moraju da mirisu onako ludo,poput ovog tvog, moram ga probati :))))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)