ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Manhattan Soft Mat Loose Powder

Imate li masnu kožu i ne znate kako više dobiti rat s njom? Pa vrijeme je da pročitate ovu recenziju jer vam predstavljam jedan jako dobar puder u prahu koji je mene spasio. Riječ je Manhattan Soft Mat Loose puderu u nijansi Natural 1. 


Umjetno svjetlo

Dnevno svjetlo

Godinama sam koristila pudere u kamenu jer su mi bili nekako praktičniji i nisu pravili toliko nereda, ali odlučila sam dati šansu i puderima u prahu te sam kupila upravo ovaj. Sadrži 20 g i košta 55-60 kn. Ja ga imam već dva mjeseca, a uz svakodnevnu primjenu potrošila
sam tek trećinu što je uistinu odličan omjer cijene i količine. Može se koristiti samostalno te za fiksiranje tekućeg pudera. Koristim ga samo nakon tekućeg pudera jer mi lice bude matirano do 6 sati što je za mene više nego odlično jer se uz ostale pudere zasjajim u roku sat vremena.


Na vrhu se nalazi veći broj rupica te je potrebno malo protresti puder kako biste ga mogli koristiti. 

Dobre strane:
  • cijena
  • količina
  • odlično matiranje
  • kvalitetna plastika same ambalaže (meni je pao jednom i nije se oštetio)
Loše strane:
  • svakim put kad ga otvorim, praši se na sve strane 
  • mora biti uvijek na ravnoj podlozi jer će inače ogromna količina izaći van i bit će nemoguće tako ga koristiti (ja bih dodala neki poklopac samo preko rupica)
Najveći minus - ovako izgleda svako otvaranje 

Sve u svemu, bez obzira na neke male mane, ovaj proizvod je vrhunske kvalitete što se tiče njegove namjene i svima ga preporučujem. 

Jeste li ga već isprobale? Kakvi su vaši dojmovi?

Mirna <3

Broj komentara: 36 :

  1. Ah svi ti 'loose' puderi i mineralni uvek naprave nered, ali mislim da su znatno bolji od pudera u kamenu, nekako mi uvek daju prirodniji finis. :)
    P.S. Opet moram da kukam kako ovo nije dostupno kod nas! :( Kmeeee

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se :) A da? :O Baš šteta, ali ako budeš dolazila u Hrvatsku, možeš ga kupiti u svakoj drogeriji :) Ili naručiti preko neta :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ga isprobala, inače neman običaj koristiti loose pudere jer rade nered i to me živcira :D
    a, vjerujem da je dobar iako nemam masnu kožu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi u tom slučaju :) Ma rade užasan nered, ali kad su jedini spas nama s masnom kožom :/

      Izbriši
    2. Ma da, razumin. Iz potribe triba prić priko nekih stvari ;) Bitno da funkcionira na kraju krajeva, a pakiranje prihvatiš s vrimenom ;)

      Izbriši
    3. Pa baš to, a i nadam se da će s današnjom tehnologijom unaprijediti takve proizvode kojima je ambalaža jedini minus :)

      Izbriši
  4. Uvijek su me privlacili ali kad dodjem do njega da ga kupim sjetim se upravo tog nereda koji bi napravio i ne da mi se :/ Koristim kameni za matiranje, Rimmel stay matte.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja svoje u kamenu ne koristim otkad sam isprobala ovaj jer neusporedivo bolje matira :)

      Izbriši
  5. Slažem se sa svime što si rekla, ovo je odličan puder! I ja sam prije koristila puder u kamenu, ali od kada sam ovaj prvi put probala prije 2 godine, ne odvajam se od njega. Imam masnu kožu i ovaj puder odlično matira i jako lijepo izgleda na licu. Još da mi je pronaći i tako savršen tekući puder za masnu kožu..... Imaš li ti možda neku preporuku?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj Bourjois Flower Perfection :) Prilično je guste teksture, odlično matira, jedino što nije baš postojan kao što kažu da bi trebao biti. Ali sve u svemu, solidan puder. Ja sam još uvijek u potrazi za savršenim tekućim puderom, nadam se da ću ga što prije pronaći.

      Izbriši
  6. I mene malo nerviraju ti puderi u prahu zbog nereda, ali mislim da su bolji za matiranje od onih u kamenu... barem meni... a koristim trenutno Essence-ov transparentni u prahu za matiranje i zbilja je odličan... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, bolji su :) Nisam isprobala, ali rado ću kad ovaj potrošim.

      Izbriši
  7. Ja nemam masnu kožu, ali znam koliko cure što ju imaju muče muku s tim sjajem. Odlična recenzija Mirna :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Identični problem sa ELF HD setting powder, savjet moj je da onaj "selotejp" koji prekriva rupice kada tek dobiješ ne otvoriš do kraja već samo malo! Pisala sam o tom problemu kada sam radila recenziju proizvoda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična ideja! :D isprobat ću kad budem kupovala drugi puder u prahu. Hvala na savjetu :)

      Izbriši
  9. Meni je isto ovaj puder bio odličan. Sad trošim druge zalihe, ali vjerojatno ću mu se vratiti kad tad.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S razlogom, stvarno radi svoj posao kako treba :)

      Izbriši
  10. Ja sam pronašla odličan puder za fiksiranje isključivo za suhu kožu i baš si me potaknula da napišem danas post o tome. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bar neke koristi od mene, haha :D veselim se pročitati :)

      Izbriši
  11. Spas za T-zonu već duže vremena :) Sad mi je pri kraju pa razmišljam probati neki novi, sad sam kod jedne cure čitala recenziju za Yves Rocher Loose i baš ga je ishvalila, jesi ga ti probala možda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam, ali sam čula da je essencov isto dobar :)

      Izbriši
  12. Obožavam tvoje postove ... Uvijek me potakneš na isprobavanje novih prozvoda :))

    OdgovoriIzbriši
  13. uvijek sam bila skepticna prema manhattan proizvodima.. ali ovo mi se nekako cini provjereno, nakon tvog posta..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja, ali nećeš požaliti ako probaš :)

      Izbriši
  14. Ja imam suhu kožu :D ovaj definitivno nije za mene iovako muku mučim da mi se suhi dijelovi ne vide :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam što je u tom slučaju gore, suha ili masna. Ali imaš ovdje recenziju http://agirlinberlin2.blogspot.com/2013/02/yves-rocher-loose-setting-powder.html jednoga za suhu kožu :)

      Izbriši
  15. odličan puder u prahu, moje pakovanje traje već nekih godinu dana i tek je pri kraju (doduše, ne koristim ga svaki dan, ali svejedno). super matira, ostavlja kožu baršunastom, ne izaziva reakcije.

    OdgovoriIzbriši
  16. Meni je ovo svakako FANTASTIČAN proizvod, iako se slažem da ostavlja nered ako se koristi s nepažnjom. Jednostavno ga obožavam! Prije njega sam kupovala dosta skuplji MF puder u prahu i otkad sam otkrila ovaj OVISNA sam o njemu. :)

    Zaista odličan omjer cijene i kvalitete, više ne mogu bez njega. Koristim ga također cca 2-3 mjeseca i troši se jako sporo, iako ga svaki dan obavezno koristim. Thumbs up! Bravo Manhattan! :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Odlična recenzija, svakako ću ga probati jer i ja imam problema sa sjajnom kožom. Do sada sam bila skeptična prema puderima u prahu i uvijek koristila u kamenu. Ovo mi je definitivno poticaj da ga kupim.

    OdgovoriIzbriši
  18. Nisam probala ovaj puder, ali zato imam MUA loose powder koji si mi narucila slican ovome i super mi je, samo sto se isto prasi a to me nervira :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)