nedjelja, 24. veljače 2013.

Aloe vera gel

Nakon što sam vam na svojoj Facebook stranici pokazala ovaj gel, Mirna s A Girl In Berlin zamolila me za recenziju. Aloe vera gel dobila sam prije godinu i pol i u početku ga uopće nisam koristila, možda čak 2 mjeseca. Jednog dana palo mi je napamet kako bi ovaj proizvod bio dobar nakon depilacije i odlučila sam ga isprobati. Sve od tog dana  ja sam mu odana, ali još uvijek ga nisam uspjela potrošiti. 



Nadam se da mi nećete zamjeriti što ambalaža više nije u savršenom stanju, ali ipak je već dosta vremena prošlo otkad ga imam. Encian kaže da aloe vera pomaže u njezi oštećene kože. Smiruje, obnavlja i vlaži kožu nakon uboda insekata i duljeg izlaganja suncu i vjetru. Gel prodire duboko u kožu i time pojačava djelovanje. 



Gel dolazi u tubi i ima ga 280 ml koji jako dugo traju, bar u mom slučaju. Ja sam zadovoljna djelovanjem, imam suhu kožu tijela i ovaj gel ju nahrani i obnovi, a upija se gotovo odmah što mi je najdraže jer mrzim ulja  nakon kojih se pola sata ne mogu obući. 


Gel se ne smije primjenjivati na otvorene rane, sluznice, u blizini očiju te kod djece mlađe od 2 godine. Sastav je, kao što vidite, prirodan bez ikakvih parabena i alkohola. Ovaj gel ima certifikat kao čist i prirodan proizvod koji je izdao International Aloe Science Council. Nadam se da znate i da je Encian hrvatska marka (iako je sama aloe vera meksičkog podrijetla). 


Gel je zelenkaste boje, guste teksture i lako se razmazuje. Osjeti se lagano zatezanje nakon što se upije. Preporučam vam svima ovaj gel kao nužan proizvod za vašu kožu. Pokušavala sam pronaći cijenu na internetu i našla sam da u nekoj slovenskoj ljekarni košta oko 10 eura, a na  Encian stranici našla sam ovaj proizvod u drugom pakiranju na akciji za 32 kn.

Imate li aloe vera gel? Kakva su vaša iskustva?

Mirna <3

Broj komentara: 29 :

  1. Ovo ću svakako preporučiti sestri... kratak ali sveobuhvatan post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ima koristi od njega :)

      Izbriši
  2. Ja sam kupila u čupko onaj,također za poslije depilacije,ali nisam nešto bila očarana :D možda jer ga nisam dovoljno koristila možda nekoliko puta baš kad bi bilo jače crvenilo,nema druge nego opet u upotrebu.Da ali sjećam se također da se jako brzo upija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala, ali ovaj mi je super, tako da ni ne mislim :)

      Izbriši
  3. Nisam isprobala, iskreno nisam ni uspela da nadjem cist aloe vera gel ovde.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam Čupkov aloe vera gel, a ovaj nisam isprobala. Također ga koristim nakon depilacije i obilno ga namažem. On je moj spas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala, ovo je zapravo jedini koji koristim :)

      Izbriši
  5. vrlo zanimljivo :) moracu da bacim pogled na njihove proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala punooo na recenziji. Svakako ću ga probati po povratku jer muku mučim sa urastanjem dlačica na nogama nakon depilacije. Primjetila sam da otkada koristim prirodne mazalice da mi dlake ne urastaju toliko što će reći da mi očito zatvaraju pore i da koža ne diše. Baš me zanima kako će biti s ovim gelom. Trenutno mi je kofer prepun stvari za Berlin.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu :) nadam se da će ti odgovarati ako se odlučiš isprobati :)

      Izbriši
  7. Htjela sam reći da mi ostale mazalice zatvaraju pore i da koža ne može disati. Vidi se da sam po putnim stresom.

    OdgovoriIzbriši
  8. Bacim i ja oko jer nakon depilacije koža mi je blago rečeno isfrustrirana. A hvala nebu mi smo žene tak blagoslovljene da bi valjda trebale svaki dio tijela depilirati. Uf. Nije mi samo koža isfrustrirana, i ja sam.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja imam neki aloe vera gel koji sam kupila u dm-u. Kupila sam ga da smiri kad akna izadje ali nije bas nesto :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj ovaj, možda ti bude bolji :D

      Izbriši
  10. Smješno mi je što i ja volim aloe vera gelove i koristim ih za sve i svašta, ali je nevjerojatno koliko ih je teško potrošiti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlican post! Hvala baš me zanimao ovaj prozivod :D

    OdgovoriIzbriši
  12. S tim si mene njegovala kad sam izgorio :D

    Filip :D

    OdgovoriIzbriši
  13. odlična recenzija, svakako ću isprobati gel kad mi se pruži prva prilika.
    Encianovim proizvodima sam inače jako oduševljena i prezadovoljna, pila sam njihovu fintess kavu i kaktus tablete...i mogu reći da mi je super pomoglo u mršavljenju i tesanju linije.

    OdgovoriIzbriši
  14. Želim kupiti aloe vera gel, ali ne znam koji... mogla bih onda ovaj probati.... probala bi ga koristiti za lice i ljeti poslije sunčanja :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)