utorak, 29. siječnja 2013.

Paleta 120 sjenila

Nekoliko čitateljica pitalo me za recenziju ove palete, stoga sam odlučila napisati nešto o njoj. U pitanju je paleta koja sadrži 120 sjenila različitih nijansi, a možete ju naručiti na ebayu za 10-15 $.  



Nakon što otvorite plastično pakiranje u kojem se nalaze dvije paleta, pronaći ćete prvo jednu paletu od 60 sjenila, a ispod nje još jednu od 60 samo s drugim nijansama. Možete sami odabrati hoće li vam se ova paleta ili druga nalaziti na vrhu.



 A ovako izgleda svih 120 nijansi na okupu. 

Kao što vidite na fotografiji iznad, meni su dva sjenila došla razbijena, ali ne zamjeram im previše jer su ipak to samo 2 na 120. Iduće fotografije prikazuju sve nijanse izbliza, a na nekim fotografijama  ponavlja se zadnji red na idućoj fotografiji kao prvi.







Kao što možete vidjeti, podjednak je broj mat i shimmerastih sjenila, također ima i tamnih i svjetlijih, smeđih,  sivih, zelenih, narančastih, roznih... Što se pigmentacije tiče, neka su savršena i mogu se mjeriti s puno skupljim sjenilima, ali neka su užasna. 


Na prvom swatchu vidite jako lijepa, pigmentirana sjenila koja su postojana, satima će ostati na očima čak i bez baze, poželite kupiti ih u velikom pakiranju koliko su dobra...


A s druge strane, neka sjenila toliko su loša da se jedva vide na swatchu. Vjerovali ili ne, ovdje ima pet nijansi na ruci, prva i treća su bijele, druga je trebala biti  narančasta, četvrta tamno zelena, a posljednja - boja vina/cigle. Na fotografiji možete vidjeti sve ove nepigmentirane nijanse sa swatcha osim zelene.


Na kraju mogu samo reći da je ova paleta dobra koliko i loša. Nijanse su predivne, ali neke su toliko loše da ih uopće ne možete koristiti. Ipak, cijena je toliko niska da ne možete više ni očekivati.

Imate li ovakvu paletu? Koje su nijanse vaši favoriti?

XOXO, Mirna <3

Broj komentara: 17 :

  1. Obicno je tako sa velikim paletama, neke su odlicne, neke nisu upotrebljive, ali za tu cenu, je i vise nego dovoljno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična cijena i izbor nijansi za sve one koji vole neutralne boje, za svaki dan, ali i za neke posebnije prilike :)) Ja imam onu paletu 88 sa svim različitim bojama i super mi je... em ima ludih boja, em ima i tako neutralnijih... i isto tako ima boja koje su kvalitetnije i onih koje su dosta lošije.. ugl. mi se čini da su svijetle nijanse dosta loše, a ove tamnije su bolje pigmentirane... :) Ovo je super stvar jer ti ne treba puno različitih kutijica sjenila, sve je na jednom mjestu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno :) imam i ja paletu od 88 nijansi, ali također su sve neutralne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nemam je, a voljela bih naruciti, hvala ti na ovoj recenziji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, cilj svega ovoga je podijeliti svoje iskustvo s drugima i pomoći im na bilo koji način :)

      Izbriši
  5. Hmm po slikama vidim da je to ipak drugačije kvalitete od npr Blush Professional paleta ili se varam .. jer ih imam i snjima sam zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost nemam tu paletu pa mi je teško reći, ali za ovu cijenu, paleta je super :D

      Izbriši
  6. Imam 88 palettu sa ebay-a,neutralnu,i nisam zadovoljna,pigmentacija je ocajna,na ponekim samo sjenilima je ok,i to vecinom na tamnijim nijansama,po meni bacene pare,bolje uzeti jedno al kako treba i koje ces koristit,nego ovo sve pa ti skuplja prasinu...i minus im je kod putovanja,nezgodne su za ponijeti...imam i 2 88 palette sa njemackog trzista,njihova je pigmentacija bolja,ali opet,koristis par omiljenih nijansi,ostale stoje....

    Moje je misljenje da je bolje uzeti nesku manju paletticu ili 1-2-3 sjenila,pa ih koristit....ovako vecina ostane neiskoristena..... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja tu paletu i meni je okej, nisu sve nijanse najbolje, ali ponavljam, za te novce ne možemo više očekivati. Ja osobno više volim palete, nego mono sjenila jer su mi uvijek na jednom mjestu sva sjenila :)

      Izbriši
  7. Imam jednu 120 paletu. Nije mi omiljena, ali je vrlo dobra s obzirom na cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obzirom na cijenu, paleta zvuči super :) Ja imam pregršt malenih paleta - od po 12 odnosno 16 sjenila, nisam si nabavljala ovako velike palete.

    OdgovoriIzbriši
  9. Samo da su pigmentiranija :)

    OdgovoriIzbriši
  10. mene oduševljavaju ovakve neutralne boje :) imam zelene oči, stoga ćesto i imam takve boje na okima :P
    Paletu vidim odličnu za vizažiste u nekim počecima svoje karijere-hobija, više sam za one koje stanu u torbice :)
    Ovako bi ljudi mislili da imam laptop XD šteta što se ne mogu odvajati pa kombinirati nekako...

    OdgovoriIzbriši
  11. I ja isto favoriziram neutralne boje :) Ja volim velike palete jer ih lako spakiram u kofer kad putujem, a u torbici nosim manje palete. Ali svakome nešto odgovara :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam ovu paletu i obožavam je ... U pravilu zapravo najčešće koristim 7, 8 nijansi i one su mi odlične :) mislim da je za tu cijenu i više nego ok, a i full mi je praktična kad putujem negdje. Ponesem nju i mirna sam :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)