ponedjeljak, 18. ožujka 2019.

Veliki paket iznenađenja od Notina

Danas mi je stigao jedan paket iznenađenja od notino.hr webshopa  i prvo sam planirala staviti sliku na Facebook, ali na kraju sam ipak odlučila pokazati vam sve malo detaljnije jer primijetila sam da volite takve članke - a i ja volim takve pakete, neću vam lagati. :D



Dočekala me zaista velika kutija, a u njoj poklon kutija na kojoj sa strane također piše Notino. Moram napomenuti da nisam znala što ću dobiti i zato sam se osobito razveselila. :)


U paketu sam dobila:
  • Avene termalnu vodu u spreju - provjereno dobra i već sam o njoj pisala na blogu
  • BeautyArt kosi kist
  • Lancome ruž
  • Korika StarBeauty masku za lice s aktivnim ugljenom
  • tester pakiranja Revlon Uniq One spreja za kosu, Juvena seruma za lice i Vichy micelarne


Zaista me zanima kakva je ova maska jer nisam još ništa isprobala od tog proizvođača, ali volim proizvode takve namjene.


Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte u nijansi 313 ima predivnu ambalažu na klik (pritisnete vrh poklopca i ruž se otvori) te je to moj prvi Lancome ruž. Isprobala sam više high-end ruževa za usne i uvijek  me osvoje elegantnom ambalažom, a formulom kako kada, tako da me baš zanima kakav će biti ovaj. Premda ne nosim često takve nijanse, mislim da je idealna za proljeće i ljeto.


Od testera me svakako najviše zanima Juvena Specialistis serum, ali i Revlon sprej prilično je hvaljen pa me zanima kakav će biti meni.



Avene termalnu vodu obožavam i upotrebljavam već godinama, tako da će mi ovo pakiranje dobro doći i svakako ću ga iskoristiti.


Hvala još jednom Notinu na ovom lijepom paketu!


Što vas najviše zanima od ovih proizvoda? 


Broj komentara: 10 :

Hvala na komentaru! :)