subota, 17. rujna 2016.

AVON NutraEffects BB krema za lice

Ako bih morala izdvojiti jedan proizvod za lice koji je obilježio ljeto 2016., onda bi to svakako bila Avon NutraEffects BB krema koju sam počela upotrebljavati krajem lipnja i nastavila narednih mjeseci. U pravilu nisam fan BB krema i radije ću posegnuti za puderom, međutim, ovo ljeto koža mi je bila u dosta dobrom stanju i nisam ju htjela mučiti puderima, ali ipak mi je trebalo malo prekrivanja i ujednačavanja tena, stoga sam odlučila dati priliku ovoj kremi, a u nastavku pročitajte što mislim o njoj.


Krema dolazi u kartonskoj ambalaži te tubici od 30 ml s poklopcem koja je vrlo praktična za korištenje.

Dostupna je u nijansi Light i Medium, a s obzirom da sam dobila obje, obje sam isprobala. Dok još nisam uhvatila malo boje, nijansa Light bila mi je idealna, ali mislim da osobama svjetlije puti ne bi bila dovoljno svijetla. Vjerujem da je većina vas isprobala Bourjois pudere i usporedila bih ju s nijansom 53 Bourjois pudera (Healthy Mix, primjerice), a nijansa Medium tamnija je za dva tona u odnosu na Light. Meni, koja nisam ni presvijetla, a ni pretamna, kombinacija ovih dviju nijansi bila je idealna za ovo ljeto.



Avon tvrdnje i moje mišljenje o njima:

  • ujednačava ton i teksturu kože - ton svakako, a ovo za teksturu vrlo je diskutabilno. Ako imate ožiljke od akni ili veće akne, neće vam ujednačiti teksturu. Ako se pak misli na to da će koža izgledati ujednačeno, to se slažem.
  • prikriva nesavršenosti - točno, ali prekrivanje je slabo do srednje, tako da će prekriti manje nepravilnosti na licu.
  • hidratizira - poptpuno se slažem
  • pruža koži zdrav, blistav izgled - slažem se, premda u mom slučaju to nije najbolje jer imam masnu kožu i radije ne bih imala blistav izgled
  • nakon jednog tjedna poboljšava opći izgled kože - nisam primijetila, ali svakako mi je koža bila nahranjena i nisu mi nastajali novi prištići

Dakle, ovo je savršena krema za sve one koji imaju suhu ili normalnu kožu koja je relativno čista sa sitnim nepravilnostima. Iako nije najbolja za masnu kožu, tu će vam pomoći dobar puder u prahu i onda se oko 4, 5 sati ne biste trebali sjajiti. Još je bolja vijest da postoji i matirajuća verzija ove BB kreme i nju svakako moram probati. Prekrivanje traje oko 7 sati, a nakon toga biste trebali nadograditi kremu. 

Još jedan razlog zašto je ovo bila moja ljetna krema jest taj da ima SPF 15 i onda se nisam zamarala nanošenjem drugih krema za sunčanje za lice. 


Krema je hipoalergena, bez parabena i pogodna za osjetljivu kožu. 




Mislim da je ovo jedan od NAJBOLJIH Avon proizvoda za lice koji sam ikada isprobala i, ako mislite da bi odgovarala vašem tipu kože, svakako ju isprobajte jer mislim da nećete požaliti. Cijena u aktualnoj kampanji (do 27. rujna) iznosi 45 kuna.


*PR proizvodi

1 komentar :

  1. Hm.. ja sam prilično svjetle puti. Znaci, vrlo vjerojatno bi mi i Light krema bila tamna. Steta :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)