srijeda, 2. ožujka 2016.

Aura Cover ME! tekući puder

Svi vi koji imate problematičnu kožu, znate kako je teško pronaći puder s jakim prekrivanjem koji je postojan i ne izaziva dodatne prištiće. Tijekom godina isprobala sam oko dvadeset različitih pudera različitih proizvođača, a danas ću vam predstaviti svoj prvi Aura tekući puder Cover ME! u nijansi 102 Ivory.




Puder dolazi u crnoj tubici s poklopcem i cijena mu je oko 60 kn u Kozmu. Rok trajanja iznosi 12 mjeseci, a ima ga 30 ml što je uobičajeno za tekuće pudere.

Što Aura kaže:

Hipoalergena formula koja odlično prekriva sve nepravilnosti kože uključujući tamne kolutove oko očiju, akne, pjege, staračke pjege, sitne ožiljke... Vodootporna formulacija, postojana do do 24 h! Ne zatvara pore! Za sve tipove kože.



Ovo je najgušći puder koji sam ikada probala i uistinu ima savršeno prekrivanje samo s jednim slojem, a to ćete moći vidjeti i na fotografijama ispod. Zbog tako guste formule malo se teže blenda, ali s vremenom ćete naviknuti i izvježbati se. Količina potrebna za prekrivanje cijeloga lica tek je malo veća od zrna graška.


Ima SPF 20 što je odlično, osobito sada kada dolaze topliji dani. Glavni je sastojak  voda i premda piše da je za sve tipove  kože, ne bih ga baš preporučila suhokošcima jer ima polumat završetak i nisam sigurna bi li ih isušivao. Za masnu kožu uistinu je dobar, premda ja još fiksiram lice Ben Nye Banana puderom u prahu. Zasjajim se tek za 6, 7 sati što je za mene sasvim solidno.

Postojanost mu je također odlična, ne bih rekla 24 sata kao što piše, ali do 10 sati će izdržati bez većih popravaka. Ono što mi se ne sviđa zapravo je kako se jako preslikava na odjeću i ruke čim dotaknete lice, a to inače nije tako izraženo kod drugih tekućih pudera. No bez obzira na to, mislim da je jedan od najboljih drogerijskih pudera koji sam ikada probala i sigurno ću ga nastaviti kupovati.

Ukoliko ga odlučite kupiti, sigurna sam da nećete požaliti, ali morate biti realni. Ovo je težak puder, osjećat ćete ga na licu, ali će zato prekriti i najveće akne, crvenilo i podočnjake.

 Bez pudera

S jednim slojem, bez photoshopa, drugih korektora itd.

Uz dodatak rumenila i Aura Time for Selfie tekućeg mat ruža


Jeste li vi isprobali ovaj puder? Hoćete li nakon ove recenzije?


23 komentara :

  1. Odlično izgleda na licu :D ali s obzirom da je toliko težak, vjerojatno bih ga nosila samo za posebne prilike :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ga ne nosim svakodnevno, već samo kad mi je lice baš loše :/

      Izbriši
  2. Ok, razlika je ogromna!
    Definitivno razmislim o kupnji !

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanima me jesi li isprobala Revlon 24h puder, pa ako jesi, zanima me tvoje misljenje, koji je bolji?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, ovaj je znatno gušći i ima jače prekrivanje, premda su oba dobra, ali ovaj je bolji po pitanju prekrivanja, a i skoro je duplo jeftiniji :)

      Izbriši
  4. Recenzija kao naručena. Dijeli nas još samo kozmova akcija, a možda ni to pošto sam mislila da je i skuplji :

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam probala ali svakako hoću nakon ove recenzije.

    OdgovoriIzbriši
  6. majko moja kako dobro prekriva! bolje nego xx tutoriala gdje nakrcaju korektore i puder u dva sloja. probat cu tester tj. donjet cu posudicu da ga probam kod kuće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno super prekriva :D Nadam se da ćeš pronaći dobru nijansu :)

      Izbriši
  7. Bas je dobar! :) Ne znam zašto ga još nisam isprobala. Valjda me plaši taj osećaj težine.

    OdgovoriIzbriši
  8. Izgleda i prekriva fantastično :) samo ne volim pudere koje "osjećam" na licu tako da ću ga ipak preskočiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekome nešto odgovara, premda je ovo stvarno dobar puder :)

      Izbriši
  9. Ja ga nisam probala ali kupicu ga za svaki dan posto mi treba jedan takav :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Možeš li, molim te, reći kakva je ta nijansa Ivory (pretpostavljam najsvjetlija), tj. kojeg je podtona i koliko je svijetla? Za usporedbu, inače koristim Revlon CS u nijansi 150 Buff, Catrice All Matt Plus u 010 Light Beige, Wet'n'Wild Coverall u E815 Fair, pa ako si slučajno koristila koji od tih pudera ili čak te iste nijanse, možeš li ih pliz usporediti? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam ni razmišljala da probam ali nakon ove recenzije, želim ga!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam juce..bas uzela u ovoj nijansi...jedva cekam da ga isprobam...jer sam bas citala pozitivne komentare...posebno za devojke koje imaju mesovitu kozu kao sto je moja(koja se masti u t zono)♡

    OdgovoriIzbriši
  13. Možda mi iiipak ne treba toliko dobro prekrivanje :)
    Barem ne za svaki dan!
    Ruž mi je divan <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)