utorak, 19. siječnja 2016.

Kiss Proof mat ruževi za usne u olovci

Prije dvadesetak dana naručila sam s ebay-a dva Kiss Proof mat ruža u olovci, a  koštaju samo jedan dolar! Izbor nijansi stvarno je velik, ali ja sam za početak uzela dva kako bih vidjela odgovaraju li mi. Nisam imala prevelika očekivanja, ali svejedno sam se nadala da će biti neke koristi od njih, a danas vam donosim svoje prve dojmove o naručenim nijansama.


Odabrala sam nijanse 09 i 16, jedna je nude s malo ružičastog u sebi, a druga je nešto upečatljivija ružičasta. 


Ono što je zapravo vrlo smiješno jest da na ambalaži piše kako je to tekući ruži koji hidratizira usne, a zapravo vidite i sami da ovo nije tekući ruž, a ako isprobate, vidjet ćete i da nema veze s hidratacijom. 

Potpuno su mat, nanose se dosta lako, ali su i prilično suhi, stoga obavezno stavite balzam prije njih jer inače naglase apsolutno svaku boricu na usnama. Isto tako, bez balzama se nakon nekog vremena počnu trusiti i baš osjećate da su vam usne suhe, a takvih problema nema ukoliko stavite balzam. Pigmentacija je vrhunska i potreban je samo jedan sloj. Što se postojanosti tiče, izdržat će dva pića, ali neće veći obrok te će ostati samo na rubovima usana. 

Nijansa 09 - bez balzama, možete vidjeti kako su naglašene borice na usnama




Nijansa 16 - s balzamom 



Sve u svemu, za jedan dolar nećete naći bolje mat ruževe, a mislim da vrijede i više ukoliko dobro pripremite usne za njih. Ukoliko inače imate suhe i oštećene usne, onda bih vam savjetovala da ih preskočite.

LINK:klik


Sviđaju li vam se?


Broj komentara: 9 :

  1. Obe nijanse su predivne ali mi se 09 ipak za nijansu više dopada. Obe ti odlično stoje. :) Kada sam videla malu sliku ovog posta mislila sam da su u pitanju GR mat olovke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Definitivno ću ih naručiti.
    Ovih dana malo njuskam po eBayu i svega se da naći.
    Vidjela sam i ove ruževe, i sad ću ih svakako naručiti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam noćas gledala videe gdje su cure hvalile ove ruževe i mislila sam naručiti koji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prva nijansa mi se malo vise dopada, ali obe u prelepe:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasne su nijanse, pogotovo devetka, ali moram te pitati... nije te strah naručivati šminku s ebaya? Što ako se radi o nekim ekstra lošim sastojcima kao u npr. fejk UD kozmetici koja se praktički na svakoj fejs stranici može naručiti? :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisi što, ne bojim se, ali nikada nisam kupila nešto prije nego sam pročitala neke recenzije, a njih ima na tisuće od stranih blogerica i nitko se nije žalio, tako da :D Tko ne riskira, ne profitira, haha :D

      Izbriši
  6. Obje nijanse su po mom guštu, prekrasne! :)
    Nažalost nisam sigurna kako bi se ponašale na mojim usnama jer ne volim osjećaj da ih nešto sasušuje :/

    OdgovoriIzbriši
  7. ajme kak imas lijepe usne :))))))

    OdgovoriIzbriši
  8. Oodlicno ti stoje! :D Bas su mat-mat, ali nijansa 09 je lepa.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)