četvrtak, 19. prosinca 2013.

Blagdanske želje

S obzirom da idući tjedan putujem i neću biti aktivna ovih blagdana, želim vam sada napisati  blagdanske želje. Želje upućujem izravno svojim čitateljima, ali ih želim i sebi. Vjerovali ili ne, ne želim si šminku ili nešto materijalno, toga imam, ali bih željela neke druge stvari koje mi nedostaju ili koje su mi važnije od lijepog ruža ili parfema. I priznajem, još nikada nisam imala ovakve želje, a da sam iskreno o njima razmišljala, već sam si željela novi mobitel, laptop i slično. Žao mi je što sam tek sada shvatila što doista želim i trebam. Na pisanje ovog posta potaknula me Mell's corner i svakako pogledajte i njezine želje.


Prije svega, želim vam da budete sretni. Ako ste sretni, znači da se vaš život odvija onako kako biste htjeli, to znači da ste ispunjeni i volite svoj život. Oduvijek sam slušala da je sreća u malim stvarima, ali kad bi to netko rekao, ja sam pod tim opet podrazumijevala nešto materijalno. Ne, sreća u malim stvarima danas je za mene kad vam netko uljepša dan lijepim riječima, kad vam pokaže da brine o vama, želi vas oraspoložiti kada ste tužni, razumije vas kad vam je teško i uvijek je uz vas neovisno o svemu što se dogodi.


Želim vam da budete zdravi, i mentalno i fizički. Da vas ne muče nikakvi problemi i teškoće, da ne žalite za onim što ste izgubili, već da se veselite onome što doći.

Želim vam da cijenite ljude oko sebe i iskoristite vrijeme koje vam je darovano da provedete s njima. Ne patite za onima koji su vas razočarali i povrijedili. Da bi u vaš život došao netko novi, prvo mora izaći netko stari.

Volite se. Ljubav je jedna čvrsta spona koja nas drži na životu koliko god da nam je teško. Želim vam da ju pronađete, neovisno u čemu ili komu.

Želim vam da budete hrabri i da ne odustajete kad je najgore, već pokažite da ste dostojni sreće i da ćete ju postići bez obzira na sve.

Želim vam da budete sposobni oprostiti i zaboraviti. Da uspijete zatvoriti vrata za lošim poglavljem svoga života. Na greškama se uči. To želim i sebi...

Mirna <3

22 komentara :

  1. jesi li ti objavila neki post ovaj tjedan pa ga odmah izbrisala? nekii kako se žališ o tome kakvi su ljudi postali? nisam ga stigla pročitati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam :/ bila sam razočarana svime i svima, a tekst je bio prilično pesimističan, stoga sam ga ubrzo i obrisala.

      Izbriši
  2. Ovo su jako lijepe blagdanske želje i hvala na njima i naravno i tebi sve najbolje :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Divno napisano :') zelim ti sve najljepse!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne želje i krasno sročeno <3

    I ja tebi želim sve to :*

    OdgovoriIzbriši
  5. predivan tekst, hvala na lijepim željama i riječima. Želim ti sve najljepše povodom nadolazećih blagdana :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepe reci i nadam se da ce ti se zelje ostvariti! Moram priznati da ja ovako kazem da zelim gomilu nekih gluposti, ali sve one gube svoju vrednost onda kada duhovno mi nismo zadovoljni. Zelim ti sve sto zelim i sebi!

    OdgovoriIzbriši
  7. Super i jako zrele želje, nadam se da će ti se ostvariti!:*

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno je sve od srca rečeno ,puno hvala i sve najbolje :))

    OdgovoriIzbriši
  9. Stvarno si me potakla na razmišljanje ovim postom... I ja svake godine želim nešto materijalno, i kada dobijem što želim, ne mogu reći da nisam zadovoljna, ali stvarno ima ljepših i boljih stvari za poželjeti, poput ovih koje si spomenula. Mir, veselje i lijepi trenuci provedeni sa dragim osobama znače puno više od mobitela, laptopa, šminke ili bilo čega drugog:)

    Želim ti od srca sve najbolje povodom nadolazećih blagdana:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Evo upravo ovakve želje su najbitnije, iskrene i jednostavne, u životu se treba uvijek okretati lijepim, a zaboravljati ružne stvari. Hvala ti na tako divnim željama, i ja također tebi želim sve najbolje, treba uživati u životu i cjeniti ono što imamo. Sretno na putovanjima, želim ugodne blagdane ispunjene ljubavlju, mirom i srećom!! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. treba do ovoga doći, ne možeš tako razmišljati s devetnaest ;)
    neka ti se želje ostvare :*

    OdgovoriIzbriši
  12. tek sam sad pročitala ovaj post, jako je lijep i istinit :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)